ANALYSE. “Enkel Tedesco weet waarom het vandaag ‘niet zinvol’ is om Vermeeren op te roepen”

Domenico Tedesco zette 24 namen van Rode Duivels op papier, en kwam uitleg geven waarom het voor de ene wél “het juiste moment” was en voor de andere niet. Een rondje langs Arthur Vermeeren, Roméo Lavia, Maxim De Cuyper, Hugo Cuypers, Romelu Lukaku, en Hugo Siquet. En o ja, Tedesco dribbelde gezwind rond Thibaut Courtois heen.

Meer krantenkoppen in België

Aftellen tot aan de start van ‘Grand Show Folie Royale’: eerste show al uitverkocht!

Over één week is het zover, op vrijdag 12 juli gaat ‘Grand Show Folie Royale’ in wereldpremière in Knokke-Heist. De voorstelling in het Grand Casino Knokke pakt uit met indrukwekkende topstemmen, internationale acts en wervelende choreografieën.
The post Aftellen tot aan de start van ‘Grand Show Folie Royale’: eerste show al uitverkocht! appeared first on KW.be.

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »

Bijna helft winkeliers wil solden verplaatsen naar augustus: “Zeker met zo’n nat voorjaar komen kortingen in juli gewoon te vroeg”

Uit een bevraging van 463 handelaren door het Neutraal Syndicaat voor Zelfstandigen (NSZ) blijkt dat 42 procent van hen de start van de solden wil verplaatsen naar 1 augustus. “Zeker met zo’n nat voorjaar komen kortingen in juli gewoon te vroeg”, klinkt het. Het NSZ wil de timing van de koopjesperiode binnenkort bespreken met de bevoegde minister.

Lees meer »

Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter

Jerben Clabau gooide onlangs weer hoge ogen na zijn winst tijdens de Nacht van Vlaanderen. Komend weekend doet hij mee aan het PK meerkamp in Ieper en hij wil ook graag nog het clubrecord op de 800 meter aanvallen.
The post Jerben Clabau wil het clubrecord aanvallen op 800 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Ik zou het zo erg vinden als iemand hierin gelooft”: VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke over deepfake van haar die circuleert

Toch even schrikken voor VTM NIEUWS-anker Cathérine Moerkerke: op sociale media verschijnen beelden van haar waarin ze vertelt hoe een mobiele app je miljonair kan maken. Zulke deepfakes, bewerkt met artificiële intelligentie, komen steeds vaker voor en zijn gemaakt om je bankrekening te plunderen. Wie zit hierachter? En hoe herken je ze? Parketmagistraat Catherine Van De Heyning ziet een gevaarlijke

Lees meer »

Restaurant Sphere opent dit weekend de deuren op de meest imposante locatie óóit: “Dit zie je nergens anders ter wereld”

Een glazen koepel dat een architecturaal staaltje van wereldniveau is kan wel tellen als unieke locatie voor je restaurant. Ondernemer Christophe Declerck, die mee aan het roer staat van Hotel Memlinc in Knokke, dacht op zijn 64e nog lang niet aan stoppen en zag in de blikvanger dé perfecte locatie voor zijn nieuwe horecazaak. Op het Albertplein opent zaterdag een

Lees meer »