Zweed (20) eet uitsluitend rauwe voeding: “Een voedingsexpert zou een hartaanval krijgen bij het zien van mijn dieet”

Elke dag stort Jones Hussain (20) zich vanuit Stockholm op een menu vol rauwe voeding. Van sappig kalfsvlees, zilte zeevruchten en smeuïge lever – al vier jaar volgt hij zijn eigen voedingsavontuur. En geloof het of niet, hij zweert dat dit dieet dé sleutel is tot zijn topconditie.

Meer krantenkoppen in België

Vernieuwde Zoute Grand Prix in Knokke-Heist voorgesteld: “Alles centraliseren op één locatie”

“Het was steevast een fantastisch weekend. Hét topweekend voor Knokke-Heist. En toch is het financieel niet gelukt. Het is dus logisch dat we het anders gaan aanpakken. Als je hetzelfde doet, krijg je hetzelfde resultaat en dat kan de bedoeling niet zijn.” Marc Coucke heeft de vernieuwde Zoute Grand Prix in Knokke-Heist voorgesteld. En daarbij staan enkele veranderingen en zaken

Lees meer »

Buurtinformatienetwerk boekt succes: verdachte van geweldpleging aan kanaal Herentals-Bocholt gearresteerd dankzij samenwerking met buurtbewoners

De 17-jarige verdachte die donderdagavond een vrouw verkracht zou hebben aan het kanaal Herentals-Bocholt, kon opgespoord worden dankzij een melding in het buurtinformatienetwerk van de lokale politie. Wim Van Reusel, woordvoerder van de politiezone Neteland, is tevreden over de samenwerking met de buurtbewoners: "Steeds meer mensen melden zich aan, bijna 20 procent van ons grondgebied is al gedekt".

Lees meer »

Code oranje houdt aan in Franse vakantiegebieden

In Frankrijk geldt in twaalf departementen nog steeds code oranje, meldt weerdienst Météo France. In Bouches-du-Rhône, waar Marseille de Olympische zeilwedstrijden organiseert, is het extreem heet. Ook in Vaucluse, Alpes-de-Haute-Provence, Hérault, Gard, Var, Alpes-Maritimes en Corsica waarschuwen ze voor hitte.

Lees meer »

Stembureaus voor presidentsverkiezingen Venezuela gesloten

De stembureaus voor de presidentsverkiezingen in Venezuela zijn zondagavond om 18.00 uur plaatselijke tijd (middernacht Belgische tijd) gesloten. Dat meldt de nationale kiesraad. Mensen die nog in de rij staan zullen wel nog hun stem kunnen uitbrengen in de cruciale verkiezing, klinkt het.

Lees meer »