T1 Christophe Christiaens klaar voor terugkeer SK Nieuwkapelle in 4A: “Ons geloof is groot, het komt goed”

SK Nieuwkapelle is terug van weggeweest in het provinciale voetbal. Onder leiding van T1 Christophe Christiaens heeft SKN sinds dit seizoen opnieuw een fanionteam in vierde provinciale. De trainer blikt vooruit op de seizoensstart.

“Hoewel we een volledig nieuwe groep in elkaar moesten steken, is de voorbereiding goed verlopen”, blikt Christophe terug.

Middenmoot

“We konden in de voorbereiding nog niet winnen, maar namen het op tegen heel sterke tegenstanders. Ik heb het gevoel dat we klaar zijn voor vierde provinciale. Met wat ik al gezien heb, kunnen we het elke ploeg moeilijk maken.”

Echt ambities wil de 43-jarige Veurnenaar nog niet uitspreken. “We hopen ons ergens in de middenmoot te nestelen, maar dan zal het belangrijk zijn om vanaf het begin de boot niet te missen.”

Tegen ex-ploeg Bulskamp

“De tegenstanders uit de voorbereiding waren alvast positief verrast over ons spel, dus dat is veelbelovend. Een aderlating is wel dat we onze diepe spits, Ezechiel Adjeodah, tot na Nieuwjaar moeten missen omdat hij op vrijwilligersmissie gaat met het Belgische leger, maar ik zie het wel goed komen. Het geloof is alvast groot.”

Nieuwkapelle start de competitie met een thuismatch tegen Bulskamp, een ploeg die de voorbije seizoenen onderaan bengelde in de reeks. “Ik zal mijn spelers duidelijk maken dat ze Bulskamp niet mogen onderschatten, want ze zijn versterkt. Schrik moeten we niet hebben, maar we moeten wel alert zijn”, waarschuwt Christophe. “Voor mij wordt het extra speciaal omdat Bulskamp een ex-ploeg is.”

Grote uitdaging

Voor de T1 wordt het zijn debuut als hoofdtrainer in het provinciale voetbal. “Ik voel veel vertrouwen van de spelersgroep. Het is een grote uitdaging, maar ik vind het fijn mijn ervaring met de spelersgroep te delen. Het is een zware reeks, maar we zijn klaar om ons te bewijzen”, zegt de coach.

Zondag 3 september om 15 uur: SK Nieuwkapelle – WS Bulskamp.

The post T1 Christophe Christiaens klaar voor terugkeer SK Nieuwkapelle in 4A: “Ons geloof is groot, het komt goed” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Backstage moedermelk afkolven en dan zonnebrillen verkopen: pure rock-’n-roll”. Eline De Munck baat pop-upshop uit op festival

Haar eerste Rock Werchter als mama. “En dat doet iets met mij, ik heb voor het eerst de balans gevoeld tussen mama zijn en mezelf”, vertelt Eline De Munck (36). Terwijl baby Colette (bijna 4 maanden) thuis bij haar meter ligt te slapen, is mama aan het werk. Dubbele shift zelfs, want tussen het verkopen van haar limited collectie RW-zonnebrillen,

Lees meer »

“Het was een slag in ons gezicht”: topscoorder en laagvlieger blikken terug op deelname aan ‘Met vier in bed’

“Die lage scores? Een slag in ons gezicht.” Nee, Magda (63) en Marc (66) blikken niet onverdeeld tevreden terug op hun deelname aan ‘Met vier in bed’. In dat programma mogen uitbaters hun B&B in de kijker zetten en dat heeft wel degelijk gevolgen. “De bekendmaking van de winnaar moesten we vijf keer opnemen. Niemand wilde voor hen applaudisseren.”

Lees meer »

Ondanks toenemende druk, blijft Amerikaanse president Biden vastberaden: “Ik blijf in de race en ga de verkiezingen winnen”

De Amerikaanse president Joe Biden heeft nogmaals gezegd dat hij in de race blijft voor een nieuwe termijn als president van de Verenigde Staten. Dat heeft hij verkondigd in een campagnebijeenkomst in de Amerikaanse staat Wisconsin. Eerder op de dag had een groep van prominente Democratische donoren een brief gestuurd naar de 81-jarige Biden waarin ze hem oproepen om zich

Lees meer »

Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan

De directeurs van de Nationale Loterij blijven ceo Jannie Haek, een Bruggeling met Torhoutse roots, steunen. Dat laat het overheidsbedrijf woensdag weten, daags na het afspringen van een bemiddelingsprocedure met de vakbonden over het gedrag van de topman.
The post Directie Nationale Loterij blijft achter Jannie Haek staan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mbappé en Deschamps niet gerust in Franse zege tegen Rode Duivels: “Ons niveau moet omhoog, anders gaan we naar huis”

“België is een heel sterke ploeg.” Van arrogantie of onderschatting geen sprake bij Frankrijk, daags voor de clash met de Rode Duivels. Bondscoach Didier Deschamps en sterspeler Kylian Mbappé namen het woord in Düsseldorf en stelden dat Les Bleus dringend hun niveau moeten opkrikken. “Dat we tweede werden in de groep, was een wake-up call.”

Lees meer »

Tsjadische strijdkrachten doden 70 jihadisten rond Tsjaadmeer

Bij een militair offensief rond het Tsjaadmeer, dat grenst aan Nigeria, Kameroen en Tsjaad, zijn 70 jihadisten omgebracht. Dat heeft de Multinational Joint Task Force (MJTF), die bestaat uit troepen uit Benin, Kameroen, Nigeria, Niger en Tsjaad, aangekondigd. Het Tsjadische leger voerde ook lucht-, zee- en grondaanvallen uit op het gebied.

Lees meer »

Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken

Het bufferbekken langs de Oude Kerkstraat in Ettelgem wordt een recreatieve hotspot voor fietsers en wandelaars. “Dankzij de ondersteuning van Westtoer kunnen we de site nieuw leven inblazen”, zegt burgemeester Romina Vanhooren.
The post Nieuwe recreatieve hotspot aan Oudenburgs bufferbekken appeared first on KW.be.

Lees meer »

Historische orkaan Beryl nadert Caraïben: “nog nooit zo vroeg een zware orkaan van categorie 4″

Meteorologen kijken vol verbazing toe naar wat er zich momenteel afspeelt in de Atlantische Oceaan. De tropische cycloon Beryl is daar in een razendsnel tempo uitgegroeid tot een zware orkaan. Eentje van categorie 4 met windsnelheden tot 210 kilometer per uur. Het is nog maar de tweede tropische cycloon die een naam krijgt dit seizoen en meteen ontwikkelt hij zich

Lees meer »

Familie gaat in cassatieberoep tegen vrijspraak duikongeval: “We willen gerechtigheid”

Op 15 september 2019 stierven Torhoutenaar Kurt Huberecht en zijn vriendin Nathalie Fiers tijdens een duikongeval in zee. Duikinstructeur R.C. zou fouten hebben gemaakt, maar werd toch door het Hof van Beroep vrijgesproken. De familie van Kurt en Nathalie tekent nu cassatieberoep tegen die vrijspraak aan.
The post Familie gaat in cassatieberoep tegen vrijspraak duikongeval: “We willen gerechtigheid” appeared

Lees meer »

Florence (31) en Dries (32) openen ZAELIG Hotel in Knokke-Heist na totaalrenovatie: “Enkel buitenmuren bleven staan”

Na maandenlang hard zwoegen openen Florence Depauw (31) en Dries Quintens (32) de deuren van ZAELIG Hotel in Westkapelle. Na een totaalrenovatie is het oude hotel niet meer te herkennen. Deze week ontvangt het koppel de eerste gasten. En ja, zij kunnen zelfs een plonsje wagen in het zwembad.
The post Florence (31) en Dries (32) openen ZAELIG Hotel

Lees meer »