Nu ook pakjesautomaat van bpost nabij Winkl.be in Torhout

Nabij de automatenshop Winkl.be in Torhout, die zich sinds november aan de Roeselaarseweg 9 bevindt, heeft bpost zopas een pakjesautomaat geïnstalleerd. “Meteen een bijkomende service voor onze klanten”, zegt Winkl.be-zaakvoerder Rafaël Vancoillie.

Wie via het internet aan- of verkopen doet en met bpost pakjes wil ontvangen of versturen, kan gebruikmaken van de nieuwe automaat, zoals er ook al eentje staat bij Delhaize in de Karel de Goedelaan. Om van die service te genieten, hoef je enkel de gratis My bpost-app te downloaden.

“Zo kan de post elk pakje leveren of ophalen volgens de wensen van de klant”, klinkt Rafaël enthousiast. “De flexibiliteit is groot. De postbode hoeft niet meer zelf bij je aan huis te komen en je hoeft evenmin voor het leveren van een pakje thuis te zijn. Er zijn tal van formaten mogelijk om te versturen of te ontvangen. Eenvoudiger kan het bijna niet.”

24 op de 24 uur

De automatenshop Winkl.be is het troetelkindje van cateringondernemer Rafaël, tevens zaakvoerder van Amitude, het bedrijf dat privéfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen van allerhande verfijnd lekkers voorziet.

“In de automatenshop kan iedereen zeven dagen op de zeven en 24 uur op de 24 producten aankopen van de lokale handelaars die er hun eigen automaat runnen”, legt Rafaël uit. “Het gaat om bakkerij Lorenzo, slagerij De Jachthoorn, bloemenzaak Puur Fleur, Stef’s Sweet Bakery, ijsboerderij ’t Moereveld en mijn eigen Amitude Catering. In het najaar zijn we al een jaar met de shop bezig en die blijkt een schot in de roos te zijn. Het concept slaat aan: almaar meer klanten komen bij Winkl.be hun inkopen doen. Dat gaat snel en kan op elk moment. Betalen gebeurt met een bankkaart. De shop bevindt zich in het pand van de voormalige fietsenfabriek Thoria aan de Roeselaarseweg, schuin tegenover de Ford-garage.”

Bijkomende locaties

Rafaël is momenteel volop op zoek naar nieuwe, interessante locaties in West-Vlaanderen om bijkomende automatenshops volgens de Winkl.be-formule te lanceren. “Mochten mensen in een bepaalde gemeente een uitgelezen plaats voor zoiets kennen, dan mogen ze via onze Facebook-pagina contact opnemen”, zegt hij. “We willen dat ons succesverhaal uitbreiding kent. We staan open voor verdere expansie.”

Voor info: www.winkl.be

The post Nu ook pakjesautomaat van bpost nabij Winkl.be in Torhout is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vanaf nu kan je de rijen toeristen vermijden aan de Akropolis in Griekenland, tegen een prijskaartje van… 5.000 euro: “Ronduit elitair”

Een van de drukst bezochte monumenten uit de Oudheid, de Akropolis in Athene, laat voortaan privébezoeken buiten de officiële openingsuren toe. Een machtige ervaring met een prijskaartje van… 5.000 euro. Hellenic Heritage verkoopt de privébezoeken als de “Acropolis Experience”. Bij de aankondiging ervan kwam er al veel kritiek. Die laait nu weer op.

Lees meer »

Marktkramer die 600 euro aanrekende voor vier zakjes fruit reageert: “We verkopen dan ook producten van topkwaliteit”

Bezoekers van de Klingse Kalseibraderij hebben zich serieus verslikt toen ze de rekening kregen voor hun aankopen bij een fruitkraam. De klanten werden er naar eigen zeggen verplicht om contactloos te betalen, om vervolgens vast te stellen dat er bedragen tot meer dan 600 euro van hun rekening verdwenen. De marktkramer in kwestie ontkent dat hij mensen oplicht: “Af en

Lees meer »

Kapster Christel Verhaeghe van Team 2030 naar …N-VA in Wervik

Omdat ze zich niet kon verzoenen met haar plaats op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober verliet kapster Christel Verhaeghe (57) maanden geleden Team 2030. Alvast een verlies voor de oppositiepartij die de ambitie heeft om de grootste fractie te worden. Christel Verhaeghe zegt de politiek evenwel geen vaarwel, want op de lijst van N-VA krijgt ze de tweede

Lees meer »

Parket in Panama gaat in beroep tegen vrijspraak voor hoofdverdachten Panama Papers

Het parket in Panama heeft vrijdag aangekondigd dat het in beroep gaat tegen de vrijspraak die 28 verdachten in de zaak-Panama Papers vorige week hadden verkregen. De groep is gelinkt aan het advocatenkantoor Mossack Fonseca, dat centraal stond in het internationale belastingontduikingsschandaal. Onder de beklaagden die werden vrijgesproken is ook de Duits-Panamese advocaat Jürgen Mossack.

Lees meer »

87 doden en tientallen gewonden door gedrum bij religieus festival in India

Bij een religieuze bijeenkomst in de noordelijke Indiase deelstaat Uttar Pradesh zijn volgens de hulpdiensten zeker 87 mensen in het gedrum om het leven gekomen. Gevreesd wordt dat het dodental nog verder oploopt, want “er komen nog steeds lichamen binnen”, zegt de gezondheidsdienst tegen AFP. De politie sprak tegen Reuters van zo’n zestig doden.

Lees meer »

Gullegemse Jeugdfeesten in nieuw kleedje: vanaf dit jaar voor de hele familie

Op 13, 14 en 15 september vindt aan het Kerkeputje en De Gulle de 35ste editie plaats van de Gullegemse Jeugdfeesten. Die steken vanaf dit jaar in een nieuw kleedje. Het festival blijft een driedaagse, maar mikt voortaan op de verschillende generaties. “De nieuwe formule moet zorgen voor meer volk”, zegt co-voorzitter Robin Stroef.
The post Gullegemse Jeugdfeesten in

Lees meer »

De Madams openen hun gezellige tuinbar in Beselare: “Genieten in mooie omgeving, met leuk gezelschap”

De passie voor het koken bracht Melanie De Coninck en Griet Opsommer samen. Het resulteerde in een foodtruck en een zomerbar die deze zomer de deuren opent in de Kruisbierboomstraat 9 in Beselare, vanaf vrijdag 5 juli.
The post De Madams openen hun gezellige tuinbar in Beselare: “Genieten in mooie omgeving, met leuk gezelschap” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkoop speedpedelecs remt fors af

De verkoop van speedpedelecs, snelle elektrische fietsen, krijgt forse klappen. De oorzaak is onder meer het aanhoudende slechte weer. Al doet de tweedehandsmarkt voor speedpedelecs het wél goed.

Lees meer »