Verharding op A11 richting Brugge wordt hersteld: werken van 11 tot en met 13 september

Het Agentschap Wegen en Verkeer voert herstellingen uit op het rechterrijvak van de A11, ter hoogte van het Boudewijnkanaal, in de richting van Brugge. De werken starten op maandag 11 september en duren tot woensdagavond 13 september. Tijdens de werken wordt het rechterrijvak afgesloten, de afrit naar de Expresweg en het linkerrijvak blijven beschikbaar.

Herstellingen op rechterrijvak

Het rechterrijvak van de A11, in de richting van Brugge, wordt hersteld ter hoogte van het Boudewijnkanaal. De werken vinden plaats over een zone van zo’n anderhalve kilometer lang, tot net voorbij de afrit richting de Expresweg (N31). Het wegdek wordt opgebroken en er komt een nieuwe laag asfalt.

Werken van 11 tot en met 13 september

De werken starten op maandag 11 september en duren tot en met woensdagavond 13 september. Tijdens de werken is er hinder voor het verkeer. Het rechterrijvak op de A11 wordt afgesloten, maar het linkerrijvak blijft wel beschikbaar. Ook de afrit naar de Expresweg blijft gewoon open. Ter hoogte van de werfzone geldt er tijdens de werken een snelheidsbeperking van 50 km/u.

Meer weten? Surf naar wegenenverkeer.be/brugge.

The post Verharding op A11 richting Brugge wordt hersteld: werken van 11 tot en met 13 september is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Sammy Swaenepoel niet langer op kieslijst van Vooruit-Groen in Izegem: “Niet akkoord met LGBTQ+-beleid”

Kapper Sammy Swaenepoel (44) is niet langer kandidaat op de lijst van Vooruit-Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Izegem. Hij stapt op uit onmin met de gang van zaken omtrent het LGBTQ+-beleid binnen de partij. “Ik ben naïef en goedgelovig op de lijst terecht gekomen, nu stap ik er gekwetst en teleurgesteld op en dit na twee jaar inzet

Lees meer »

Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie

Op vrijdag 19 juli staat het Ardooise Waterbekfestival op de kalender. Hoofdact is Regi Live. Ook Get Ready en Maksim prijken op de affiche. Ardooienaar Dennis Cartier zorgt voor een stomende afterparty. Verder staan er foodtrucks en kinderanimatie op het menu.
The post Regi Live op Waterbekfestival in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde, die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht, is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er is geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.

Lees meer »

Vintage Heuvelland klaar voor Open Wijngaardfeesten: “Lokale wijnbouw ondersteunen”

Vintage Heuvelland vzw groepeert twintig gepassioneerde wijnbouwers uit de Westhoek. 17 daarvan hebben wijngaarden in Heuvelland. De vzw zet zich in om de lokale wijnbouw globaal te ondersteunen en organiseert zo het eerste weekend van juli de Open Wijngaardfeesten.
The post Vintage Heuvelland klaar voor Open Wijngaardfeesten: “Lokale wijnbouw ondersteunen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nathalie (53) maakt levensgrote poppen van haar vier kinderen en rijdt ermee rond: “Naar hun stamcafé, of naar de kliniek waar ze geboren zijn”

Voor haar afstudeerproject in de beeldhouwklas van de academie in Eeklo maakte Nathalie De Weweire (53) levensgrote poppen van haar vier inmiddels volwassen kinderen. De koppen ervan zijn in harde gips gemaakt, de lichamen maakte Nathalie uit hun eigen oude donsdekens. “De bedoeling is dat ik er een tijdje mee rondrijd en mijn auto, met de poppen op de achterbank,

Lees meer »

Bellingham en Kane redden Engeland van roemloze aftocht tegen Slovakije

Engeland zit nog in het toernooi. Meer dan een uur leken The Three Lions op weg naar huis tegen een enthousiast Slovakije, maar in minuut 95 achtte Jude Bellingham zijn moment gekomen. Met een omhaal behoedde hij de Engelsen van de nederlaag. De Slovaken waren aangeslagen en kregen na één minuut in de verlengingen de winnende treffer van Harry Kane

Lees meer »