Modedefilé sluit zomer af

Het initiatief om een modedefilé te organiseren op het strand van De Panne met als decor de strandcabines van Elianne Bartholomeus is op de valreep bijgestuurd. Organisator Arnaud Van Robaeys houdt het liever droog. Daarom tonen de mannequins van het event L’été indien op 1 september hun outfits in drie atypische boetieks in de Zeelaan.

Arnaud Van Robaeys is een ondernemer in hart en nieren, die veel verder kijkt dan het commerciële plaatje. Hij zet zich in voor diverse grensoverschrijdende activiteiten, zoals de Vlasfietsroute ofwel de Rando-du-lin. Hij geeft ook zelf het perfecte voorbeeld van ‘grensoverschrijdend werken’, want hij heeft zowel zijn Grenier du Lin in Hondschoote als in de Zeelaan in De Panne.

Bovendien is Le Grenier du Lin een heel aparte winkel: bij Arnaud en Valérie is het linnen (en Ierse wol) troef; dames- en herenkledij, originele spullen om je huis mee te decoreren, unieke stoffen met knappe prints waarmee de zaakvoerders alles in hun eigen atelier op maat maken voor de klant.

Deze zomer wilde Arnaud afsluiten met een modedefilé aan strandcabines Maria. Omdat de weersvoorspellingen er bijzonder somber uitzien voor vrijdagavond, gooide Arnaud het roer om.

In drie boetieks

“Het feest waarmee we de zomer afsluiten vindt nu plaats in drie boetieks. Niet alleen in de mijne in de Zeelaan 157, maar ook bij Altesse, gespecialiseerd in het merk Hublot, in de Zeelaan 208, en bij Beauty Boutique by Astrid – daar showen de mannequins de kleren ter hoogte van Diamant aan de Zeelaan 107.”

“En geen feest zonder muziek natuurlijk! De Franse artiest Quentin Van Meir zorgt voor Caribische ambiance op zijn steel drums. Vanaf 19 uur is het de beurt aan dj Esteban, en kan iedereen de modeshows bijwonen, om 19 uur, 19.30 uur, 20 uur en 20.30 uur. Een van de modellen is trouwens de 19-jarige Maria uit De Panne, die meedoet aan de Miss Belgiëwedstrijd. Het dansfeest begint bij zonsondergang, om 20.45 uur, met een crossover-optreden van Quentin Van Meir en dj Esteban. De hele avond kun je ook proeven van de tapas van de foodtruck Zie Foet, op de trottoirs van de Zeelaan. En dit evenement is gratis!” (MVO)

The post Modedefilé sluit zomer af is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt

Op zaterdag 13 juli organiseren Ferm Watou en Landelijke Gilde Watou opnieuw hun kampvuuravond. De Faute Bendt en studio Fashion zullen voor ambiance zorgen.
The post Kampvuuravond in Watou met de Faute Bendt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Vermeire doet oproep aan Gert Verhulst: “Als je daarvoor iemand nodig hebt, bel mij”

Zondagnamiddag vond in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne de première plaats van de sprookjesmusical ‘Sneeuwwitje’. Meer dan 25 jaar na de eerste voorstelling steekt Studio 100 deze klassieker in een nieuw jasje en dat lokte heel wat nieuwsgierige BV’s naar de rode loper. Reporter Jarne strikte er Marie Verhulst en Julie Vermeire voor een gesprek. Bekijk het

Lees meer »

“Mijn boodschap? Grijp je kans om geschiedenis te schrijven!”: Marc Degryse vindt dat Rode Duivels er vol in moeten geloven

Binnen minder dan twee uur start Frankrijk-België en onze analist Marc Degryse neemt in een nieuwe ‘Deviltime’-Q&A’ nog even de tijd om vragen van de HLN-lezers te beantwoorden. Welke indruk maakt bondscoach Domenico Tedesco tijdens het toernooi op hem? Welke spelers zou hij aanduiden om een strafschop te nemen in een eventuele penaltyreeks? En welke Rode Duivels zijn tot nu

Lees meer »

Zemst plaatst kooien om duivenplaag aan te pakken

In Elewijt bij Zemst gaat de gemeente kooien plaatsten om duiven te vangen. De gemeente kampt al een tijdje met een duivenplaag. De gevangen duiven worden naar een opvangcentrum in Limburg gebracht. Aan de inwoners wordt ook gevraagd om de duiven niet voederen.

Lees meer »

Voorstel commissie aan Vlaams Parlement: verkiezingen zijn geldig, geen hertelling nodig

De commissie voor de geloofsbrieven van het Vlaams Parlement zal de plenaire vergadering voorstellen om de kiesverrichtingen in de kieskring geldig te verklaren. Er zou volgens de commissie “onvoldoende zijn aangetoond dat de hertelling van de papieren stembiljetten in de kieskring Brussel een correctere vaststelling van het kiesresultaat zou opleveren”, zo blijkt uit de conclusies die Belga heeft kunnen inkijken.

Lees meer »

Nieuwpoort opent zomer met nieuw openlucht cultuurfestival Langs de Promenade

Tijdens het weekend van 5, 6 en 7 juli pakt Nieuwpoort uit met het gloednieuw cultuurfestival Langs de Promenade. De driedaagse seizoensopener staat garant voor een plejade aan acrobatie, dans, straattheater, kinderanimatie, circus en muziek. Het evenement vindt plaats langs de Havengeulpromenade, die in 2024 exact twintig jaar bestaat.
The post Nieuwpoort opent zomer met nieuw openlucht cultuurfestival Langs

Lees meer »

LIVE. “Torenhoog favoriet? Net daar ligt de valkuil”: Belgian Arrows zien onbekende Italianen als gevaarlijke klanten

Na de overrompelende zege tegen Nederland is Italië de volgende tegenstander van de Belgian Arrows in de World Cup of Darts. Ofwel: Dimitri Van den Bergh (PDC-8) en Kim Huybrechts (PDC-36) versus Michele Turetta (PDC-133) en Massimo Dalla Rosa (geen ranking), live vanaf 14u op VTM 2 en VTM GO. Van onderschatting is geen sprake. “Wij torenhoog favoriet? Dat is

Lees meer »

Voor één keer spreken we de inwoners van de meest chique wijk van het land: Knokke-Zoute. “Zelfs mijn rijhuisje is zéker een miljoen waard”

Knokke wil het unieke karakter van het Zoute bewaren: aan de kronkelende smalle paadjes en witte villa’s met rode dakpannen mag niet geraakt worden. Kortom, het Zoute wordt mogelijk nóg wat exclusiever. Maar wie zijn de mensen die er wonen nu écht? Welke clichés kloppen en welke niet? In witte sneakers en met een hemelsblauw linnen hemd trokken we op

Lees meer »