32-jarige Mustii gaat in 2024 voor ons land naar het Songfestival

Het Eurovisiesongfestival vindt pas in mei 2024 plaats, maar de RTBF heeft nu al bekendgemaakt wie dit jaar ons land mag vertegenwoordigen. Het gaat om de 32-jarige Mustii, wiens echte naam Thomas Mustin is.

Meer krantenkoppen in België

Kortrijk Spurs versterkt zich met Amerikaan John Newman III

Basketbalclub House of Talents Kortrijk Spurs heeft met de 24-jarige John Newman een derde Amerikaan gestrikt met het oog op volgend seizoen. Hij is een small forward / shooting guard van 1.96m.
The post Kortrijk Spurs versterkt zich met Amerikaan John Newman III appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tien doden bij brand in rusthuis in Uruguay

Bij een brand in een rusthuis, in de Uruguayaanse stad Treinta y Tres, zijn zondag tien doden gevallen. Dat melden de autoriteiten. “Jammer genoeg zijn alle bewoners overleden”, zegt de woordvoerder van het ministerie van Binnenlandse Zaken. De slachtoffers zijn acht vrouwen en twee mannen, de 20-jarige medewerker van het rusthuis kon het gebouw verlaten voor de aankomst van de

Lees meer »

“Een onschuldig meisje heeft trauma voor het leven”: storm van kritiek omdat topvolleyballer die 12-jarige verkrachtte naar de Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »

Stierenrennen in Pamplona gestart: zes gewonden

Bij de controversiële stierenrennen tijdens de San Fermin-feesten in de Noord-Spaanse stad Pamplona zijn zondag zes gewonden gevallen. Verschillende gewonden werden naar het ziekenhuis gebracht, melden de lokale medische diensten aan Spaanse media.

Lees meer »

Code oranje voor onweer met veel regen, hagel en rukwinden: “Het lijkt erop dat er zich een supercell aan het ontwikkelen is”

In de late namiddag en avond trekt een zware regen- en onweerszone van zuidwest naar noordoost. Het onweer gaat gepaard met buien, eventueel hagel en mogelijk zeer zware rukwinden die schade kunnen veroorzaken. Het KMI schaalt sommige provincies op naar code oranje, omdat er voldoende kans is dat op meerdere plaatsen de rukwinden meer dan 90 km/u kunnen bereiken. Het

Lees meer »