Vrouw (41) lichtgewond na botsing tegen duiker waarna auto in gracht eindigt

Een 41-jarige vrouw raakte maandagavond lichtgewond bij een verkeersongeval in Esen, bij Diksmuide. De vrouw botste met haar wagen tegen een duiker en eindigde daarna op de flank in de gracht.

Het verkeersongeval gebeurde maandagavond om 21.35 uur op de Vladslostraat tussen Vladslo en Esen. Een 41-jarige vrouw reed er met haar Fiat 500 in de richting van Vladslo en ging tweehonderd meter voorbij de Handzamevaart aan het brugje van de weg af. Ze belandde rechts van de weg met haar wagen tegen de bovenkant van een brugje waarna de auto 180 graden werd weg gekatapulteerd en tenslotte op de zijkant in de gracht belandde.

De vrouw raakte daarbij lichtgewond en belde haar echtgenoot op. Die verwittigde op zijn beurt de hulpdiensten. Zowel de politie als een ziekenwagen gingen ter plaatse. De vrouw werd met lichte verwondingen overgebracht naar het AZ Delta in Torhout. Ze moest ook nog een ademtest afleggen bij de politie en die bleek positief te zijn. Haar rijbewijs werd voor de duur van zes uren ingehouden. Haar wagen werd getakeld. (JH)

The post Vrouw (41) lichtgewond na botsing tegen duiker waarna auto in gracht eindigt is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

GBS Goudenregen in de prijzen bij Dieter Coppens voor campagne ‘Byebye gazon’: videogesprek valt in de smaak

‘Maak ook van jouw schoolterrein een biodivers paradijs’. Zo nodigde Dieter Coppens, ambassadeur van de campagne, de scholen in Wevelgem uit om deel te nemen aan Byebye gazon. Tien klassen werden daarvoor beloond met een ijsje, maar vooral het videogesprek met Dieter Coppens viel in de smaak.
The post GBS Goudenregen in de prijzen bij Dieter Coppens voor campagne

Lees meer »

Bomenaar Thierry (53) zag Joe Biden enkele uren na felbesproken debat: “Daar liep een president over de tarmac”

Enkele uren na het veelbesproken debat tussen een verwarde, stotterende Joe Biden en zijn zelfverzekerde opponent Donald Trump, stond uitgeweken Bomenaar Thierry Wernaers (53) oog in oog met de Amerikaanse president. Dat leek een heel andere Biden te zijn. “Op enkele meters afstand van me stapte een zelfverzekerde president rond”, zegt Thierry, die als ‘delegate’ is uitgekozen om Biden officieel

Lees meer »

Zware celstraf voor Lichterveldse ‘zombiedrug’-verslaafde die politiecombi ramde tijdens achtervolging: “Hij begon al op zijn zesde met drugs”

Tot twee keer toe ontvluchtte Alain L. (60) een politiecontrole en telkens kwam het tot een wilde achtervolging. Daarbij ramde de Lichterveldenaar zelfs een politiecombi. De man, die verslaafd is aan de ‘zombiedrug’ flakka, krijgt nu vier jaar cel.
The post Zware celstraf voor Lichterveldse ‘zombiedrug’-verslaafde die politiecombi ramde tijdens achtervolging: “Hij begon al op zijn zesde met drugs”

Lees meer »

Michiel Van Daele (75) is nieuwe ereburgemeester van Tielt: “Belang van stad en inwoners moet altijd op de eerste plaats staan”

Michiel Van Daele, die tussen 1995 en 2011 burgemeester was van Tielt, krijgt de titel van ereburgemeester. We gingen praten met de kersverse ereburgemeester over heden, verleden en toekomst. “Altijd heb ik het compromis gezocht. Een kwestie van water bij de wijn doen. Vaak tot er geen druppel wijn over was”
The post Michiel Van Daele (75) is nieuwe

Lees meer »

Ruimte voor carpoolparking in Geluwe?

Als het van gemeenteraadslid Nino D’Hellem (Team 2030) afhangt, dan komt er op de hoek van de Komerenstraat en Menenstraat (N8) naast de rotonde van de drukke expresweg N58 in Geluwe een carpoolparking.
The post Ruimte voor carpoolparking in Geluwe? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het is vervangen of verliezen”: Amerikaanse kranten genadeloos over Biden, New York Times roept hem op zich terug te trekken

The New York Times roept Joe Biden in een vrijdag gepubliceerd redactioneel commentaar op zich terug te trekken uit de presidentsverkiezingen. Volgens de meest gezaghebbende krant in de Verenigde Staten toonde de 81-jarige Amerikaanse president in zijn uitzonderlijke zwakke optreden donderdagavond, in het eerste debat met zijn Republikeinse tegenstander Donald Trump, aan dat hij niet meer geschikt is om het

Lees meer »

Kevin De Bruyne over het boegeroep, zijn toekomst als Rode Duivel en zijn kinderen: “Gelukkig zaten zij niet in het stadion tegen Oekraïne”

Als aanvoerder van de Rode Duivels is Kevin De Bruyne (33) spaarzaam met woorden. Maar als hij iets zegt, dan wordt er geluisterd. Voor de clash met Frankrijk zet De Bruyne in een uitgebreid interview nog eens de puntjes op de i. Over zijn reactie op het boegeroep, Tedesco, Saoedi-Arabië, zijn toekomst en zijn grinta. Hello, this is your captain

Lees meer »

Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming”

Arthur Goethals (78), gewezen voorzitter van BC Oostende en van de Belgian Pro Basketball League, is benoemd tot de nieuwe voorzitter van de BNXT League, de grensoverschrijdende basketbalcompetitie met Belgische en Nederlandse clubs.
The post Oostendenaar Arthur Goethals is de nieuwe voorzitter van de BNXT League: “Ik ben vereerd met deze benoeming” appeared first on KW.be.

Lees meer »

President Joe Biden na uitspraak over immuniteit Trump: “Macht van president niet langer beperkt door de wet”

De Amerikaanse president Joe Biden noemt het arrest van het Hooggerechtshof over de immuniteit van voormalig president Donald Trump "gevaarlijk". "Praktisch zijn er vrijwel geen grenzen aan wat de president kan doen. De macht van het ambt wordt niet langer beperkt door de wet." Het Hof stelt dat een president immuun is voor wat hij als president gedaan heeft, maar

Lees meer »

Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan zee

Leerlingen, leerkrachten en ouders van De Strandloper BuBaO keken reikhalzend uit naar het schoolfeest in Inspirant aan zee in Oostduinkerke. Apetrots, uitgedost in hun op maat gemaakte toneeloutfit, vertederden de kinderen hun toeschouwers tijdens het totaalspektakel met als thema ‘Op zoek naar een betere wereld’.
The post Kinderen van De Strandloper in Koksijde schitteren in schoolfeest in Inspirant aan

Lees meer »