Kathleen Aerts gaat Martien Meiland achterna: na realityreeks lanceert ze nu ook eigen wijnmerk

Kathleen Aerts en haar gezin zakten waren kort even in het land: zij zakten af naar België vanuit Zuid-Afrika om hun ‘Droom’-wijn voor te stellen. “We willen de zon een beetje in jullie glas brengen”, lacht ze. “Met druiven van onze streek.”

Meer krantenkoppen in België

Cindy (45) en Dave (48) nemen bakkerij ‘t Molentje in Oostende over: “Omtoveren tot een gezellige broodjeszaak”

Echtpaar en zakenpartners Cindy Vanhoof (45) en Dave Gielen (48) waren 10 jaar lang de gezichten van frituur Cindy’s Frietje in Bilzen, Limburg. Beiden voelden dat het tijd werd voor een nieuw avontuur. Toen ze zagen dat bakkerij ‘t Molentje in de Madridstraat een nieuwe uitbater zocht, waagden ze meteen de sprong. “Het is altijd blijven kriebelen om ooit zelf

Lees meer »

Het zotste kamp. Deze jongeren zijn op cruisekamp voor 1.350 euro: “Nu al wachtlijst voor volgend jaar”

Vergeet het bivak in de Ardennen. Activak is als eerste jongerenorganisatie op cruisekamp vertrokken met 54 jongeren, die in één week vier landen aan de Middellandse Zee aandoen. Kostprijs: 1.350 euro. Toch was het luxekamp meteen uitverkocht, en voor volgende zomer is er al een wachtlijst. “Het is écht impressionant. Elke verdieping is ingericht door een kunstenaar”, vertelt Xander (19).

Lees meer »

Jitske Van de Veire vertelt in tranen over scheiding van haar ouders in podcast van papa Peter: “Mijn zorgeloosheid was weg”

Onderneemster Jitske Van de Veire (31) voert het meest eerlijke gesprek met haar vader Peter Van de Veire (52) in diens podcast ‘De zandloper’. Ze praat over haar kindertijd, de scheiding van haar ouders en hoe ze nu in het leven staat. “Ik neem het jullie niet meer kwalijk. Maar toen begreep ik niet dat mensen kinderen maken en niet

Lees meer »

Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop”

Davy en Annick Lauryssen hebben een tweede fietsenwinkel geopend in Sint-Andries. Ondertussen baten ze al twaalf jaar een succesvolle winkel uit in Varsenare. Er is ook een nieuwe webshop en samen zetten ze meer en meer in op fietsleasing.
The post Davy en Annick openen tweede fietsenwinkel in Sint-Andries: “Ook fietsleasing en webshop” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Westende-Dorp krijgt nieuw plein

Westende-Dorp krijgt een groen plein. Het oude gemeentehuis van Westende en de bibliotheek worden daarvoor afgebroken.
The post Westende-Dorp krijgt nieuw plein appeared first on KW.be.

Lees meer »

Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft”

Zaterdag werd de titel van ereburger van Nieuwpoort uitgereikt aan Godelieve Vieren. Ze krijgt de bijzondere erkenning omwille van haar sociocultureel, politiek en toeristisch engagement in de voorbije decennia. Godelieve Vieren is de 23e ereburger van Nieuwpoort.
The post Godelieve Vieren is nieuwe ereburger van Nieuwpoort: “Meer dan verdiend voor alles wat ze voor onze stad betekend heeft” appeared

Lees meer »