Diamanten jubileum voor Cathérine en Guy

Guy Meeuws (80) en Cathérine Gillis (80) hebben op zaterdag 12 augustus hun diamanten huwelijksjubileum gevierd. Cathérine en Guy groeiden allebei op in Laken. Ze leerden elkaar op redelijk jonge leeftijd kennen op school en besloten om samen door het leven te gaan. Guy en Cathérine traden op 10 augustus 1963 in het huwelijk.

Guy kan terugblikken op een mooie loopbaan als politie-inspecteur in Brussel. Hij was ook een tijdje motard bij het korps. Cathérine werkte een tijdje als verkoopster in de Galerie Anspach in Brussel.

Guy en Cathérine kregen samen drie kinderen: Muriel, Annick en Thierry. Ze zijn ook bijzonder trots op hun vier kleinkinderen Brian, Marvin, Travis en Nathan. Guy was vroeger een zeer sportieve man en een grote tennisliefhebber. Hij heeft zijn zoon als coach begeleid én met resultaat: Thierry werd proftennisser.

De jubilarissen woonden 44 jaar in de Mettewielaan in Sint-Jans-Molenbeek. Op 25 april van dit jaar ruilden ze de Brusselse gemeente in voor Nieuwpoort, hun nieuwe thuishaven. (PG/foto IV)

The post Diamanten jubileum voor Cathérine en Guy is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Vrouw (65) sterft bij eerste dodelijke duosprong in België: “Zo’n sprong stond al even op haar bucketlist”

Een vrouw van 65 is zondagmiddag gestorven bij een parachutesprong. Door een windstoot klapte de parachute dicht, op zo’n tien meter van de grond. Het slachtoffer overleefde de val niet. Haar familie stond beneden te kijken en zag het allemaal gebeuren. “Zij zijn allemaal in shock.” De instructeur die haar begeleidde – een man van 30 – raakte zwaargewond. Het

Lees meer »

23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge

Het ondernemersplatform Brugge.Inc, dat innovatieve bedrijven in de Brugse regio wil houden, stelde zijn eerste impactrapport voor. Daaruit blijkt dat de 3 start-ups van bij de start begin 2021 er nu 23 geworden zijn. Goed voor een omzet van bijna 7,5 miljoen euro.
The post 23 innovatieve start-ups met omzet van 7,5 miljoen euro in regio Brugge appeared first

Lees meer »

Nieuwe Britse regering ziet kansen voor betere handelsrelatie met EU

De nieuwe Britse regering wil bij handelskwesties nauwer met de Europese Unie samenwerken. Maar het terugdraaien van de brexit gaat niet gebeuren, zei de nieuwe minister van Handel, Jonathan Reynolds, zondag in een interview met ‘Sky News’. De Labour-politicus suggereert ook dat interne strijd binnen de verslagen Conservatieve partij voor druk op de relatie tussen Londen en Brussel heeft gezorgd.

Lees meer »

Jeugdbeweging lanceert oproep voor spelmateriaal na vernielende brand: “Net nu we volgende week op kamp vertrekken”

Een hok met kamp- en spelmateriaal van Chiro Aksent in Bonheiden brandde zondag quasi helemaal uit. Aangezien de jeugdbeweging over tien dagen op kamp vertrekt, zitten de monitoren met hun handen in het haar. Via sociale media lanceren ze een oproep om materiaal in te zamelen zodat ze alsnog een kamp kunnen organiseren voor hun leden. “We kregen intussen al

Lees meer »

Reis omboeken of annuleren in geval van bosbranden? “Geen terugbetaling als je niet vertrekt omdat je je niet veilig zou voelen”

Als gevolg van de bloedhete temperaturen woeden er opnieuw bosbranden in Athene, op de Griekse eilanden Kos en Chios en in delen van Turkije. Maar kunnen je vakantieplannen hierdoor ook in rook opgaan? Wie bepaalt of er wordt afgereisd? En dekt een annulatieverzekering wel de kosten als je thuisblijft? Enkele experten geven antwoord. “Het gaat enkel in zeer uitzonderlijke gevallen.”

Lees meer »

Pieter De Poortere van Boerke is gastcurator op Cartoonfestival: “Mix van vrolijkheid en kritische noot”

Nog tot 1 september vindt in zaal Ravelingen in Knokke-Heist het befaamde Cartoonfestival plaats. Cartoonist Pieter De Poortere, bekend van Boerke, is niet alleen gastcurator maar zal er ook deelnemen aan een stripbattle. “We willen het groepsgevoel onder cartoonisten wat versterken.”
The post Pieter De Poortere van Boerke is gastcurator op Cartoonfestival: “Mix van vrolijkheid en kritische noot” appeared

Lees meer »

Juf Hilde zwaait na 38 jaar af

Hilde Deweer (62) gaat met pensioen na een liefdevolle carrière als kleuterjuf in de peuterklas in de stedelijke basisschool Guido Gezelle in Waregem, waar veel Waregemse kinderen hun eerste schoolpasjes hebben gezet.
The post Juf Hilde zwaait na 38 jaar af appeared first on KW.be.

Lees meer »

Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen

De E40 richting Calais werd vrijdagmiddag anderhalf uur afgesloten in Oostduinkerke. Een vrachtwagen kwam er in schaar te staan in de berm na een botsing met een auto. Alle verkeer moest de afrit Oostduinkerke verlaten.
The post Snelweg E40 in Oostduinkerke afgesloten na ongeval met vrachtwagen appeared first on KW.be.

Lees meer »