Brandweer moet man uit wagen bevrijden na ongeval

Op het kruispunt van de Beverenstraat met de Gapaardstraat in Ardooie kwam het dinsdagmiddag omstreeks 15.15 uur tot een zware aanrijding tussen een Audi en een Mercedes. De Audi belandde uiteindelijk tegen een omheining van een tuin. De bestuurder moest door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd worden.

Een man kwam dinsdagmiddag vanop de brug in de Beverenstraat richting Beveren gereden. Op dat ogenblik was de bestuurder van een Mercedes net vanuit de Gapaardstraat de weg aan het oversteken.

De Audi kon het voertuig niet meer ontwijken waarna het tot een serieuze botsing kwam. Terwijl de Mercedes wat vooruit schoof, knalde de Audi tegen een paaltje, een verkeersbord en de omheining van een tuin. Een Ardooienaar, die net passeerde, ontfermde zich onmiddellijk over de man in de Audi. De chauffeur van de Mercedes en een jonge inzittende kwamen met de schrik vrij. Een ambulance, een MUG-team en de brandweer snelden kort daarna ter plaatse.

“We moesten de man in de Audi bevrijden. De omheining lag over zijn wagen. Hij kon zo onmogelijk uit zijn voertuig”, aldus brandweerofficier Rob Nachtergaele. De bestuurder kon vrij gemakkelijk bevrijd worden en werd met zware verwondingen, maar bij bewustzijn, overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval bleef de Beverenstraat een tijdlang gedeeltelijk onderbroken voor het verkeer. De brandweer zorgde ervoor dat wagens beurtelings toch nog voorbij konden rijden. Beide wagens liepen serieuze schade op en moesten getakeld worden.

The post Brandweer moet man uit wagen bevrijden na ongeval is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning”

De gemeenteraad van Deerlijk zette unaniem het licht op groen voor het masterplan dat tot een herwaardering van het Gaverdomein moet leiden. “We willen het domein nog meer uitspelen als bruisende recreatieve belevingsplek”, verduidelijkt bevoegd schepen Bert Schelfhout.
The post Masterplan herwaardering Gaverdomein unaniemgoedgekeurd: “Pareltje van ontspanning” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sinn Fein voor het eerst grootste partij van Noord-Ierland

De Iers-nationalistische partij Sinn Fein is bij de Britse parlementsverkiezingen van donderdag voor het eerst de grootste partij geworden in Noord-Ierland, meldt BBC. De partij won net zoals de vorige verkiezingen in 2019 zeven zitjes in het parlement, maar stuurt traditiegetrouw niemand naar Londen.

Lees meer »

Dit zijn de eerste genomineerden voor Zomerhit 2024

De eerste genomineerden voor Zomerhit 2024 zijn bekend. Niels Destadsbader, Kim Debrie, Zita Wauters én de burgemeester van Blankenberge onthulden op Radio2 wie deze zomer de strijd aangaat voor de felbegeerde trofee. Van nieuwkomer Leez tot Laura Tesoro en Belle Perez: wij zetten de eerste kandidaten op een rij.

Lees meer »

DJ Basstripper alias Antoon Vaneeckhout stond op het podium in Tsjechië, trad zaterdag jl. op in Lommel én weldra ook op Tomorrowland

Een West-Vlaams onderonsje op zaterdagavond op Rampage Open Air in Lommel, want DJ Basstripper alias Antoon Vaneeckhout uit Kachtem stond daar op het podium.
The post DJ Basstripper alias Antoon Vaneeckhout stond op het podium in Tsjechië, trad zaterdag jl. op in Lommel én weldra ook op Tomorrowland appeared first on KW.be.

Lees meer »

Artificiële intelligentie bepaalt wat u betaalt voor uw koopjes bij Zeb of Torfs. “Daardoor al kortingen tot -70 procent”

Grote modeketens gebruiken tegenwoordig artificiële intelligentie (AI) om te bepalen welke artikelen in deze soldenperiode met welke korting worden verkocht. Als consument doet u daar alvast uw voordeel mee, want onder meer ZEB en E5 pakken nu al uit met kortingen tot -70%. Betekent dit ook dat koopjesjagers in de ene winkel een betere deal kunnen scoren dan in de

Lees meer »