Sint-Catharinakoor uit Zillebeke viert 60-jarig bestaan met bereiding van afhaalmaaltijd

Het Koninklijk Sint-Catharinakoor uit Zillebeke bestaat dit jaar 60 jaar. Een van de voorbereidende activiteiten is het aanbieden van een afhaalmenu op zondag 17 september. Thuisbezorging is mogelijk.

“Tijdens ons feestjaar hebben we al verschillende vieringen opgeluisterd. Momenteel zijn we volop aan het repeteren voor ons jubileumconcert op zondag 30 december in de Sint-Catharinakerk in Zillebeke”, vertelt voorzitter Christa Vanacker. “Het jubileumconcert organiseren we in samenwerking met Ons Kramikkels uit Vlamertinge en het kinderkoor De Muzieknootjes van de plaatselijke vrije school. Verdere info over ons concert volgt later.”

Kip aan ‘t spit

Los van het concert biedt het Koninklijk Sint-Catharinakoor op zondag 17 september de mogelijkheid aan om kip aan ’t spit af te halen op de oprit van voorzitter Christa Vanacker in de Maaldestedestraat 23 in Zillebeke.

Het afhaalmenu bestaat uit kip met frietjes en een assortiment van groenten. Volwassenen betalen 17 euro en kinderen tot 12 jaar 10 euro. Afhalen kan tussen 11.30 uur en 13 uur.

Thuisbezorging binnen Zillebeke is mogelijk. Ter plaatse bestaat ook de mogelijk tot aankoop van cava of wijn. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Kaarten zijn te bekomen bij alle koorleden of via 057 20 99 88 en [email protected].

ZILLEBEKE Het Koninklijk Sint-Catharinakoor uit Zillebeke bestaat dit jaar 60 jaar. Een van de voorbereidende activiteiten is het aanbieden van een afhaalmenu op zondag 17 september. Thuisbezorging is mogelijk.

“Tijdens ons feestjaar hebben we al verschillende vieringen opgeluisterd. Momenteel zijn we volop aan het repeteren voor ons jubileumconcert op zondag 30 december in de Sint-Catharinakerk in Zillebeke”, vertelt voorzitter Christa Vanacker. “Het jubileumconcert organiseren we in samenwerking met Ons Kramikkels uit Vlamertinge en het kinderkoor De Muzieknootjes van de plaatselijke vrije school. Verdere info over ons concert volgt later.”

Los van het concert biedt het Koninklijk Sint-Catharinakoor op zondag 17 september de mogelijkheid aan om kip aan ’t spit af te halen op de oprit van voorzitter Christa Vanacker op de Maaldestedestraat 23 in Zillebeke. “Het afhaalmenu bestaat uit kip met frietjes en een groentenassortiment. Volwassenen betalen 17 euro en kinderen tot 12 jaar 10 euro. Afhalen kan tussen 11.30 uur en 13 uur. Thuisbezorging binnen Zillebeke is mogelijk. Ter plaatse bestaat ook de mogelijk tot aankoop van cava of wijn. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Kaarten zijn te bekomen bij alle koorleden of via 057 20 99 88 en [email protected]. We danken iedereen die ons een financieel steuntje wil geven.” (EG)

The post Sint-Catharinakoor uit Zillebeke viert 60-jarig bestaan met bereiding van afhaalmaaltijd is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Elk jaar 200 boetes voor mensen die kijkfiles vormen: “Na mijn ongeval zag ik mensen filmen, dat is echt ranzig”

Elk jaar krijgen gemiddeld 200 mensen een boete voor ‘abnormaal traag rijden’ in het verkeer, 600 boetes worden uitgeschreven voor ‘gevaarlijk rijgedrag’. Dat blijkt uit cijfers van de federale politie over de kijkfiles in ons land. Radio2-presentator Xavier Taveirne was enkele jaren geleden betrokken bij een verkeersongeval: "Toen ik uit de auto stapte, zag ik overal mensen stilstaan om te

Lees meer »

Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in ons DNA”

Cercle Brugge organiseerde zaterdag de traditionele fandag. Iedereen die groen-zwart een warm hart toedraagt, kon genieten van verschillende activiteiten in en rond het Jan Breydelstadion. De fans waren talrijk opgekomen. Een ‘galawedstrijd’ was er niet. Op het oefenterrein werd onderling door de spelers wel een wedstrijd gespeeld.
The post Fandag Cercle Brugge lokt heel wat supporters: “Spektakel zit in

Lees meer »

Wannes (56) breekt wereldrecord ‘buddylopen’ in Gent: “Na 110 kilometer kwam de man met de hamer”

Doel bereikt: in 12 uur en 4 minuten liep triatleet en ultraloper Wannes Wylin maar liefst 100 kilometer rond de Watersportbaan in Gent met een buddy in een rolstoel. Dat is een wereldrecord. Met de sportieve krachttoer wil hij aandacht vragen voor Triple Challenge, de vereniging die pleit voor inclusief sporten. “Willen we begrip en leren omgaan met anders zijn?

Lees meer »

Triatlete Jonie Vanhoutte voor het eerst op de lange afstand

Jonie Vanhoutte staat zondag in Roth voor haar vuurdoop in een triatlon op de lange afstand. “Ik heb mij laten vertellen dat dit na Hawaï de tweede mooiste wedstrijd is. Qua beleving of op de berg staan is vergelijkbaar met de Tour de France.”
The post Triatlete Jonie Vanhoutte voor het eerst op de lange afstand appeared first on

Lees meer »

Jonge oplichters die zich op sociale media voordeden als escortes krijgen celstraffen tot 3 jaar met uitstel

De 13 jonge oplichters die zo’n 380 mannen hebben opgelicht kennen hun straf. De correctionele rechtbank in Gent heeft verschillende van de jonge beklaagden veroordeeld voor onder andere oplichting, diefstal en valsheid in informatica. 4 leden van de bende werden vrijgesproken. Met valse profielen van knappe vrouwen schreef de bende duizenden mannen aan, ze konden zo in totaal 225.000 euro

Lees meer »

Buurtbewoners plannen protest tegen wachthalte De Lijn in Keerbergen: “Wildplassende chauffeurs, uitlaatgassen en gevaarlijke situaties”

Buurtbewoners in Keerbergen plannen een protestactie tegen De Lijn omdat een wachthalte er leidt tot overlast. De buschauffeurs zouden er hun motor laten draaien, wat volgens de inwoners tot storende geluiden en uitlaatgassen leidt. Daarnaast zouden er gevaarlijke verkeerssituaties ontstaan en wildplassen de bestuurders er geregeld tegen een boom. De Lijn probeert het probleem op te lossen en vraagt om

Lees meer »