Erik (65) en Christine (53) presenteren deze week The Newport Lodge in ‘Met Vier in Bed’: “Idee om gasten te verwelkomen bestond al langer”

Erik en Christine van B&B The Newport Lodge schitteren deze week in het populaire televisieprogramma ‘Met Vier in Bed’, waar ze hun unieke verblijf aan het grote publiek presenteren. De zaak is donderdag te zien in het VTM-programma.

Gevestigd in het bruisende stadscentrum van Nieuwpoort, openden Erik Vanneuville (65) en Christine Deschoolmeester (53) op Valentijnsdag van dit jaar hun bed and breakfast. De bijzondere achtergrond van dit dynamische duo als voormalige eigenaars van fietsenwinkels geeft hun gastenverblijf een speciale touch.

Gepassioneerde fietsliefhebbers

De geschiedenis van Erik Vanneuville en zijn betrokkenheid bij Vanneuville Wielersport in Oostduinkerke zijn nauw met elkaar verweven. Samen met zijn broer stond hij jarenlang aan het roer van deze fietsenzaak. Inmiddels heeft hij de fakkel overgedragen aan zijn broer, die samen met zijn twee zonen de zaak in Oostduinkerke runt, waardoor Erik nu van zijn welverdiende pensioen geniet. Aan de andere kant van het verhaal staat Christine Deschoolmeester, die haar eigen elektrische fietsenwinkel en accessoirezaak runde in de Marktstraat van Nieuwpoort.

Deze twee gepassioneerde fietsliefhebbers hebben hun expertise en liefde voor fietsen vertaald naar een uniek concept: The Newport Lodge, een prachtige B&B gevestigd in het voormalige pand van Christine’s fietsenwinkel. “Mijn voormalige fietsenwinkel is omgetoverd tot een gezellige ontbijtruimte,” legt Christine enthousiast uit. Met trots wijst ze op de drie kamers van de B&B, elk met een subtiel eerbetoon aan het fietsenthema. “Het pand was te groot voor ons alleen. Het idee om gasten te verwelkomen bestond al langer, en nu Erik met pensioen is, konden we deze droom verwezenlijken.”

Compleet en zorgvuldige samengesteld arrangement

Bij The Newport Lodge kunnen gasten rekenen op een compleet en zorgvuldig samengesteld arrangement. Aankomst vindt plaats op vrijdagmiddag, en vertrek op zondag is flexibel, zodat gasten op hun gemak kunnen genieten van hun verblijf. Naast een heerlijk ontbijt met lokale streekproducten en comfortabele slaapkamers, biedt de B&B ook wellnessfaciliteiten aan. Bovendien staan elektrische fietsen klaar voor avontuurlijke verkenningen. Als kers op de taart hebben Erik en Christine ervoor gezorgd dat hun B&B dit jaar wordt gepresenteerd in het populaire tv-programma ‘Met Vier in Bed’. De ervaring heeft hen niet alleen exposure opgeleverd, maar ook nieuwe vriendschappen.

‘Met Vier in Bed’, het succesvolle programma dat de charmes en unieke aspecten van diverse B&B’s in de schijnwerpers zet, is te zien van maandag tot en met donderdag op VTM om 21.15 uur. Als je meer wilt weten over The Newport Lodge en dit buitengewone gastenverblijf zelf wilt ervaren, vind je meer informatie via de website.

The post Erik (65) en Christine (53) presenteren deze week The Newport Lodge in ‘Met Vier in Bed’: “Idee om gasten te verwelkomen bestond al langer” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Bevriend met een dochter van Trump.” Wie zijn de kleinkinderen van Biden die zich nu willen mengen in de politiek?

De familie van Joe Biden moedigt hem aan om in de presidentsrace te blijven. Het is zijn campagneteam dat schuld heeft aan het desastreuze debat, zo klinkt het daar. Daarom wil minstens één kleinkind zich gaan bemoeien met die campagne. Wie zijn die jonge Bidens? Opvallend: er kwam er vorig jaar nog eentje bij. Niet omdat het toen het levenslicht

Lees meer »

Goed geoliede Oostendse toerismemachine klaar voor drukke zomer

Met de start van de zomervakantie vervelt Oostende weer tot één groot openluchtevenement. Dat vergt heel wat afspraken en organisatie, maar Toerisme Oostende en de stadsdiensten staan klaar om twee maanden lang vele duizenden bezoekers te ontvangen, hopelijk onder een stralende zon.
The post Goed geoliede Oostendse toerismemachine klaar voor drukke zomer appeared first on KW.be.

Lees meer »

B&B Stee 23 uit Oostkamp is maandag te zien in ‘Met Vier in Bed’

Maandag 8 juli is B&B Stee 23 te zien in het VTM-programma Met Vier in Bed. In de groene en rustgevende omgeving van het Kampveld ligt B&B Stee 23 in de Papenvijversstraat 23, uitgebaat door Inge Jacobus (51) en Bruno Declerck (53). Zes jaar geleden is de B&B open gegaan na een grondige renovatie van de verschillende gebouwen. Ze hebben

Lees meer »

CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden”

Zondag stelde CD&V Poperinge haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober voor. Burgemeester Christof Dejaegher (50) trekt zoals verwacht de CD&V-lijst in de Hoppestad. Schepen Ben Desmyter (41, Krombeke) wordt lijstduwer.
The post CD&V Poperinge stelt lijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor: “We hopen uiteraard weer de grootste partij te worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem

Woensdagnamiddag rond halfvier gebeurde op de E403 in Loppem een zwaar ongeluk. Een trekker-oplegger die in de richting van Kortrijk reed, kreeg er een klapband. Er was voor de chauffeur geen houden aan en het gevaarte kwam op zijn zij tegen de vangrail terecht.
The post Sterk vertraagd verkeer nadat vrachtwagen door middenberm gaat op E403 in Loppem appeared

Lees meer »

Juf Bea zegt de klas na 40 jaar vaarwel in Gistel: “Slotfeest was schitterende afsluiter van mijn carrière”

De laatste schooldag was voor juf Bea Vanhooren extra speciaal. Want terwijl voor de kinderen de zomervakantie is begonnen, gaat Bea na een carrière van veertig jaar bij één en dezelfde school op pensioen.
The post Juf Bea zegt de klas na 40 jaar vaarwel in Gistel: “Slotfeest was schitterende afsluiter van mijn carrière” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Advocaat startte eigen onderzoek naar de Bende van Nijvel: “Het gerecht laat de slachtoffers in de steek, maar wij zullen de daders vinden”

Advocaat Kristiaan Vandenbussche, die de nabestaanden van de in Aalst vermoorde Georges De Smet bijstaat, is niet te spreken over “de capitulatie van het Belgische gerecht” in de zaak van de Bende van Nijvel. Hijzelf weigert de moed én het onderzoek op te geven. “Sinds 2017 ben ik mijn eigen onderzoek gestart met heel concrete sporen naar opdrachtgevers en uitvoerders”,

Lees meer »

Tieners naar rechtbank die jongen urenlang mishandelden en vernederden tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. D. riskeert zes jaar cel.

Lees meer »

Dertigste editie van Ieper Hardcore Fest al maanden uitverkocht: “Liever zo dan weer te groot willen worden”

De dertigste editie van Ieper Hardcore Festival vindt plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 juli, maar mocht halfweg maart het bordje ‘uitverkocht’ bij de tickets van zaterdag, zondag en de weekendtickets zetten. Het hardcore-, punk- en metalfestival zit weer helemaal in de lift sinds het vorig jaar verhuisde van de festivalweide langs de Poperingseweg naar de site

Lees meer »

Sabine Devooght wint twee Belgische badmintontitels

In Écaussinnes in Henegouwen had onlangs het BK badminton voor senioren plaats. De uitgeweken Brugse Sabine Devooght behaalde in de categorie +M35 dubbel succes en is daarmee eind augustus zeker van deelname aan het Europees kampioenschap.
The post Sabine Devooght wint twee Belgische badmintontitels appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zware aardbeving treft zuidkust van Peru

Een aardbeving met een kracht van 7 heeft in de nacht van donderdag op vrijdag het departement Arequipa getroffen, aan de zuidkust van Peru. Dat hebben het geofysische instituut van het land en de Amerikaanse geologische dienst gemeld.

Lees meer »