Child Focus stelt zich burgerlijke partij in dossier rond Sven Pichal

Child Focus zal zich burgerlijke partij stellen in een aantal recente dossiers rond beelden van seksueel misbruik van kinderen, waaronder het dossier van radiopresentator Sven Pichal. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt.

Meer krantenkoppen in België

Neef van Trump hangt vuile was buiten in nieuw boek: “Hij zei dat ik mijn gehandicapte zoon beter zou laten sterven”

In zijn nieuwe boek doet Fred C. Trump III, de 61-jarige neef van Donald Trump (78), een aantal pijnlijke onthullingen over zijn nonkel. Het boek komt volgende week dinsdag uit, maar verschillende Amerikaanse kranten konden het nu al lezen. Fred C. vertelt in detail over een aantal grove uitspraken die Trump in het verleden deed. Zo raadde de ex-president zijn

Lees meer »

132 mensen geëvacueerd uit flatgebouwen door uitgebrande pizzeria aan strand: “Als deze brandgeur blijft, hopen we op een andere flat”

Verschillende flatgebouwen aan het strand van Nieuwpoort werden in de nacht van zaterdag op zondag geëvacueerd door een brand die een Italiaans restaurant vernielde. Na een opvang van enkele uren mochten de 132 flatbewoners terugkeren, maar een aantal zocht meteen elders onderdak. “Wij blijven met de ramen open, tenzij deze geur blijft hangen”, zegt Patrick in de flat boven de

Lees meer »

Beste vrouwelijke Britse olympiër 6 maanden geschorst na opduiken van video waarin ze paard mishandelt: “Een inschattingsfout”

Donkere wolken pakken zich samen boven paardrijdster en drievoudig olympisch kampioene Charlotte Dujardin (39). De Britse kondigde al aan niet deel te zullen nemen aan de Olympische Spelen nadat een oude, mysterieuze video was opgedoken. Op de beelden, die nog altijd niét circuleren op sociale media, zou te zien zijn dat Dujardin haar paard fysiek mishandelt. Ze wordt al zeker

Lees meer »

Jeugdhuis ‘t Schipke uit Lauwe heeft een nieuwe vaste locatie: “Waaier van mogelijkheden in het leegstaande café De Sportwereld”

‘t Schipke is dood, lang leve ‘t Schipke! Na een noodgedwongen sluiting van meer dan een jaar, krijgt het iconische jeugdhuis uit Lauwe een doorstart. Pal op Lauweplaats zullen er vanaf 9 augustus opnieuw pinten worden getapt en zal de jeugd er een nieuwe uitvalsbasis hebben.
The post Jeugdhuis ‘t Schipke uit Lauwe heeft een nieuwe vaste locatie: “Waaier

Lees meer »

Zwaarverbrande Kevin (35) die van dak sprong om vlammenzee te ontsnappen opnieuw thuis: “Ik wist niet zeker of ik die sprong zou overleven”

De beelden van Kevin (35) gingen een aantal dagen geleden nog het hele land rond. Een week nadat zijn huis afbrandde en hij van dak naar dak sprong om de vlammen te ontwijken, is de zwaarverbrande dertiger opnieuw ‘thuis’. Die thuis is een noodwoning in de buurt van Oostende waar de man met zijn vriendin en twee tienerdochters verblijft. Het

Lees meer »