Regi en Camille zorgen voor massale opkomst aan Q Beach House in Oostende

Een week voor het Q Beach House in Oostende de deuren sluit na de zomervakantie, stonden Regi en Camille er op het podium voor het laatste concert van de zomer. Dat lokte duizenden mensen naar het Oostendse strand.

Artiesten zoals Metejoor, Pauline Slangen, Suzan & Freek, Dean Lewis, Berre, Pommelien Thijs, Gustaph en Aaron Blommaert gingen Regi en Camille vooraf. Het leek wel of de weergoden de aanwezigen het laatste concert van de zomer gunden, want waar het zondagmorgen nog regende, scheen de zon in de middag volop.

Grootste hits

Regi bracht er zijn grootste hits en het publiek danste gretig mee. De duizenden mensen in het publiek dansten op de tonen van Walk on water, Kom wat dichterbij, Horen, zien en zwijgen, enzovoort. En dan moest de populaire Camille nog komen. De hitsensatie van het moment werd met een luid applaus verwelkomd door jong en oud. Ook zij bracht er haar grootste hits zoals we dat van haar gewoon zijn. Het publiek kon het allemaal wel smaken.

280.000 bezoekers

Daarmee wordt een zomer lang live radio maken in Oostende afgesloten, al blijft het Q Beach House nog de hele week open. Zo’n 280.000 mensen brachten afgelopen zomer een bezoek aan het terras en de radiostudio van Qmusic.

The post Regi en Camille zorgen voor massale opkomst aan Q Beach House in Oostende is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Leven met een deadline: “Eindelijk is het tijd om die zomerse outfit uit de kast te halen”

Laura Schuyesmans (27) leeft met een deadline. De jonge West-Vlaamse lijdt aan een chronische ziekte waardoor ze wellicht maar tien jaar meer te gaan heeft. Laura werkt bij Oxfam, engageert zich als covoorzitster voor Jong Groen en maakt tweewekelijks een openhartige column voor deze krant. Ze wisselt af met Jan Devriese, de stukjesschrijver die leeft tussen deadlines.
The post

Lees meer »

Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in Harelbeke

De langverwachte tuin is er eindelijk. De oude tuin moest verdwijnen omdat de omgeving niet aangepast was aan de bewoners van de centra en gebruikers. “Met de nieuwe tuinen wilde Zorgbedrijf Harelbeke een ruime tuin die alle zintuigen van mensen maximaal prikkelt”, zegt voorzitter Lynn Callewaert van Zorgbedrijf Harelbeke.
The post Vlinderhof van wzc De Vlinder feestelijk geopend in

Lees meer »

Vlaamse ‘delegate’ voor Joe Biden ziet twijfel bij Democraten na slecht debat: “Als hij eruit stapt, beslist hij dat best snel”

Vertwijfeling troef binnen de Democratische partij na de wankele vertoning van president Joe Biden in het debat met Donald Trump, zo ziet ook Vlaming Thierry Wernaers. Als ‘delegate’ voor Biden op de Democratische partijconventie, moet hij normaal gezien op de president stemmen om hem definitief aan te duiden als kandidaat. "Maar als hij ons zelf de keuze laat, wordt mijn

Lees meer »

Europa wil spotgoedkope Chinese webwinkels als Shein, AliExpress en Temu zwaarder belasten

De Europese Commissie wil de douanevrijstelling voor e-commercepakketjes van minder dan 150 euro schrappen. Dit plan richt zich vooral op Chinese webwinkels zoals Shein, Temu en AliExpress, die met hun spotgoedkope en gesubsidieerde producten concurreren met Europese bedrijven. Op dit moment zijn de pakjes van minder dan 150 euro uit landen buiten de Europese Unie vrijgesteld van douanebelastingen. De Commissie

Lees meer »

22-jarige publiekelijk geëxecuteerd in Noord-Korea wegens luisteren naar K-pop

Noord-Korea heeft een 22-jarige man publiekelijk geëxecuteerd omdat hij naar K-pop luisterde, Zuid-Koreaanse films keek en deze verspreidde. Dat meldt het Zuid-Koreaanse Ministerie van Hereniging, dat mensenrechtenschendingen in het buurland documenteert. Het rapport is gebaseerd op getuigenissen van meer dan zeshonderd Noord-Koreaanse overlopers en belicht de strenge censuurmaatregelen van het regime onder leiding van Kim Jong-un.

Lees meer »

Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met gratis slotshow

Hoefgetrappel op zaterdag 29 juni in Torhout, want dan heeft de 46ste Paardenmarkt plaats. De handel start al om 7 uur ’s morgens, maar ook wie later uit de veren is, kan volop van het evenement genieten. De gratis slotshow achter het oud-stadhuis op de Markt duurt tot even na 18.30 uur.
The post Paarden veroveren Torhout: Paardenmarkt met

Lees meer »