IN BEELD – Niels Destadsbader hield woord en bracht vier vrienden mee naar Buikrock in Deerlijk

Zaterdagavond was het groot feest op Buikrock in Deerlijk, want o.a. Niels Destadsbader was erbij en zorgde voor terug een méér dan geslaagd optreden.

De zanger uit Deerlijk had beloofd dat hij iets ‘speciaals’ ging doen en dat hij ‘friends’ zou meebrengen. Niels hield woord, want hij stond niet alleen op het podium. Ook Aaron Blommaert, Kenny B., Rik Verheye en James Cook waren van de partij. Ook Natalia kwam even op het podium. En Kenny B. droeg een speciaal t-shirt met het opschrift ‘I Love Deerlijk’. Zalig toch! Voor het publiek een leuke verrassing, voor Buikrock enkele extra artiesten. (PADI – foto’s Jens)

The post IN BEELD – Niels Destadsbader hield woord en bracht vier vrienden mee naar Buikrock in Deerlijk is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

“Uiteraard win ik liever zelf. Maar ik gun Cavendish zijn 35ste ritzege van harte”: tien razendsnelle vragen voor onze grote sprinttroef Jasper Philipsen

Turijn, Corso Galileo Ferraris. Gedroomd decor vandaag voor de eerste massasprint in deze Tour: Als opwarmertje: tien razendsnelle vragen voor onze grote troef Jasper Philipsen (26). Met steller dezes als leadout, keurig afgewerkt door de kopman. “Bordeaux, vorig jaar, was een hele mooie ritzege. Maar ook… een afknapper.”

Lees meer »

Burgemeester Vandenberghe countert ‘stemmingmakerij’ rond gemeentelijke financiën: “Bredene is financieel gezond”

Burgemeester Steve Vandenberghe bracht vorige week de blijde boodschap dat Bredene financieel kerngezond is. “We presenteren op het einde van de legislatuur een jaarrekening met 3,7 miljoen euro overschot en dat ondanks enorme investeringen in een nieuw woonzorgcentrum, sport- en zwembadcomplex en groen.” Niks van, vindt Vicky Dereere (Alternatief24): “Heel wat uitgestelde uitgaven komen straks als een boemerang terug.”

Lees meer »

Tegen eind deze week moeten ze elkaar recht in de ogen kijken: hoe Bart De Wever Vooruit aan tafel krijgt én houdt

Drie weken na de stembusslag bracht preformateur Bart De Wever (N-VA) de vijf gedoodverfde federale coalitiepartners een eerste keer rond dezelfde tafel. Maar na therapeutische sessies over economie, energie en defensie zal De Wever toch ook de explosieve dossiers moeten aansnijden. Die beloven vooral voor Vooruit moeilijk te liggen. In welke departementen gebeuren de miljarden euro’s aan besparingen?

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We zijn niet specifiek op zoek naar de nieuwe Pommelien of Camille”: de eerste details over nieuwe ‘#LikeMe’

“We voelden aan alles dat het verhaal nog niet op was.” De muzikale jeugdreeks ‘#LikeMe’ krijgt een doorstart mét een gloednieuwe cast. Vers talent zal Vlaamse klassiekers in een modern jasje steken en de nodige liefdesperikelen beleven. Staan de nieuwe Camille en Pommelien Thijs al klaar? Annemie Gulickx, de netmanager van Ketnet, onthult de eerste details over de vernieuwde ‘#LikeMe’.

Lees meer »

Bestelwagen gaat in vlammen op in Moerbrugge

Woensdagmiddag even over 15 uur gebeurde op de brug van Moerbrugge-Oostkamp in de Sint-Godelievestraat een kop-staartaanrijding. Daarbij waren in totaal vier voertuigen die richting Oostkamp reden betrokken. De laatste, een bestelwagen van een bekende verhuurfirma, begon hevig te roken en vatte vuur.
The post Bestelwagen gaat in vlammen op in Moerbrugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Al vanaf hun 16de worden ze voorbereid op de online bagger: waarom vooral tennissers uitgescholden en bedreigd worden

Weinig sporten zijn gevoeliger aan digitale terreur dan de wereld van game, set en match. Op de topsportschool worden talentvolle tieners, vanaf 16 jaar, voorbereid op de haatberichten en dreigementen die ze zullen ontvangen eens ze het internationale circuit betreden. Het gif tegenhouden is moeilijk. Tennis Vlaanderen probeert de jongeren vooral weerbaar te maken.

Lees meer »