Campagneteam Trump haalt 7,1 miljoen dollar op sinds mugshot

Sinds de publicatie van zijn mugshot heeft het campagneteam van de voormalige VS-president Donald Trump 7,1 miljoen dollar aan giften opgehaald. Team “Trump 2024” had een oproep gelanceerd naar elke “Amerikaanse patriot” en die heeft blijkbaar geen windeieren gelegd. Of de bewering klopt, kon niet worden geverifieerd.

Meer krantenkoppen in België

Naar het pretpark met het gezin? Dat kost je minstens 178,30 euro, maar Plopsaland is iets goedkoper dan vorig jaar

Een dagje in een West-Vlaams pretpark kost je deze zomer net iets meer dan vorig jaar of toch in de meeste pretparken. Bellewaerde Park is het enige pretpark dat dit jaar hun ticketprijzen lichtjes verhoogde. Het eten in Plopsaland werd iets goedkoper. In Boudewijn Seapark daarentegen werd het menu een tikkeltje duurder.
The post Naar het pretpark met het

Lees meer »

De parel ontleed waar Remco Evenepoel de tijdrit mee won: “Dit koop je als gewone mens niet. Tenzij je superrijk bent”

Kleren maken de man. Maar in een individuele tijdrit is dat toch vooral de fiets. Dankzij dit exemplaar triomfeerde Remco Evenepoel vandaag in de Bourgogne, meteen goed voor zijn allereerste Touretappezege ooit. Exclusief voor ons ontleedt Nicolas Coosemans, Technical & Development Manager bij Soudal Quick-Step, het pareltje tot in detail. Component per component.

Lees meer »

Woordvoerster van Franse regering en team aangevallen tijdens campagnemoment

Prisca Thevenot, woordvoerster van de Franse regering, is woensdagavond aangevallen in Meudon, ten zuidwesten van Parijs. Volgens AFP werden de Française en “haar team” geviseerd door een twintigtal personen toen ze er verkiezingsaffiches ophingen. Zondag vindt de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen plaats, in een zwaar gepolariseerd politiek klimaat.

Lees meer »

Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig Muze’um L in Rumbeke

Muze’um L in Rumbeke viert in september de tiende verjaardag en dat wordt nu al voorbereid met een expositie met werk van beeldend en conceptueel kunstenaar Willy Cauwelier. “Ik ben van bij het begin betrokken geweest bij het verhaal van ‘de meridiaan van de kunst’ dat wijlen Fernand Callebert uitgewerkt heeft.”
The post Willy Cauwelier exposeert in bijna jarig

Lees meer »

Natuurvereniging vzw Groen en actiegroep Zeebrugge Onder Druk dienen bezwaren in tegen de locatie voor de nieuwe zeesluis

De milieuvereniging Groen vzw en de actiegroep Zeebrugge Onder Druk hebben op de laatste dag van het openbaar onderzoek bezwaren ingediend tegen het ontwerp voor de aanleg van een nieuwe zeesluis in Zeebrugge. Zij zijn niet tegen en nieuwe zeesluis, maar gaan niet akkoord met de locatie
The post Natuurvereniging vzw Groen en actiegroep Zeebrugge Onder Druk dienen bezwaren

Lees meer »