Niels Destadsbader speelt thuismatch op festival “BuikRock” in Deerlijk

Dit weekend vindt de vierde editie van BuikRock plaats in Deerlijk, de thuishaven van zanger en schermgezicht Niels Destadsbader. Hij is ereburger van de gemeente, stampte het festival mee uit de grond en is headliner van dienst. Onder de noemer “Niels Destadsbader & Friends” neemt hij ook enkele muzikale vrienden mee. Vanavond ook op de affiche: Meau, Milow en Natalia.

Meer krantenkoppen in België

Taylor Swift benadert perfectie in Amsterdam: “Zij is de grootste muziekster van dit moment”

Tijdens het eerste van drie uitverkochte concerten in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam speelde Taylor Swift (34) donderdagavond haar publiek moeiteloos plat met een marathonshow van allure. Zo visueel overdonderend dat het haast een Netflix-serie lijkt. Maar anders dan bij andere supersterren krijg je bij Swift nooit het gevoel dat het allemaal té perfect en dus nep is. Ze

Lees meer »

Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren”

Tijdens het weekend van 5 tot en met 7 juli vindt de vijfde editie van Cava-Festibar plaats in Snellegem, een driedaags feestweekend van én voor Huis Snello.
The post Snellegem maakt zich op voor vijfde editie van Cava-Festibar: “Een driedaags evenement waarbij zeven livebands de revue passeren” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vriend neemt afscheid van Mandy (33), die overleed na ongeval met vliegtuigje: “Mijn lieveke, ik zal altijd op je blijven wachten”

In een overvolle aula in Eijsden (Nederland) met een zee aan kleurrijke bloemen namen honderden familieleden, vrienden, collega’s en kennissen vanmiddag afscheid van Mandy Linder. De 33-jarige stewardess uit Voeren overleed vorige week vrijdag na een crash met een pleziervliegtuigje in Hasselt. Samen met haar vriend — de piloot van het vliegtuig — vloog ze boven haar eigen woning om

Lees meer »

Woordvoerster van Franse regering en team aangevallen tijdens campagnemoment

Prisca Thevenot, woordvoerster van de Franse regering, is woensdagavond aangevallen in Meudon, ten zuidwesten van Parijs. Volgens AFP werden de Française en “haar team” geviseerd door een twintigtal personen toen ze er verkiezingsaffiches ophingen. Zondag vindt de tweede ronde van de Franse parlementsverkiezingen plaats, in een zwaar gepolariseerd politiek klimaat.

Lees meer »

DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’

Het Guldensporencollege DAS in Kortrijk lanceert de nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’. “Het is een theoretisch artistiek-creatieve richting met een doorstroomfinaliteit. Wanneer je afstudeert, heb je dus een stevige basis en zijn er verschillende mogelijkheden in zowel professionele als academische bacheloropleidingen”, legt directeur Inge Gorré uit.
The post DAS lanceert nieuwe richting ‘Beeldende en Audiovisuele Vorming’ appeared first

Lees meer »

Tiener urenlang mishandeld en vernederd tijdens “horrornacht”: “Hij moest op zijn knieën zitten, waarna ze op hem urineerden”

Nadat hij de instelling ontvlucht was, zocht een 17-jarige jongen zijn toevlucht in het appartement van Bruggeling Dylan D. (18). Daar wachtten het slachtoffer urenlange vernederingen en mishandelingen waarbij zelfs op hem geürineerd werd. Toen D. en zijn kompaan ermee dreigden de jongen aan een steen in de vaart te gooien, brachten de buren redding. “Het was totale horror”, stelde

Lees meer »

Mama van Noa Neal ligt al 1,5 jaar in coma: “Papa weet hoe ik erover denk, maar de beslissing ligt bij hem”

“Ik besef weer dat ik energie tank uit muziek maken.” Noa Neal (38) klinkt vrolijk op haar nieuwe duet met Chris D. Morton, maar privé gaat ze nog steeds door een dal. Zeventien maanden geleden belandde haar mama in een coma. “Haar toestand verbetert niet”, vertelt de zangeres in ‘Dag Allemaal’. Een openhartig gesprek over de lange lijdensweg van haar

Lees meer »

Paardenhoofd van 450 kilo pronkt na restauratie van twee jaar op dakterras van Paul (59) en Ariane (60): “We wilden er eerst een boom zetten”

Paul Van Marcke (59) en Ariane Van de Waeter (60) uit het Oost-Vlaamse Dendermonde hebben sinds afgelopen weekend een paardenhoofd op hun dakterras staan. Het koppel kocht het beeld tijdens een veiling op de Grote Markt, maar raakte snel beschadigd. Na een restauratie van twee jaar is het paardenhoofd nu afgewerkt met illustraties over de strijd tussen Aalst en Dendermonde.

Lees meer »