Kyandro en Nyah donderdag te zien in ‘Tussen 4 Buren’ op Play4: buren knappen elkaars kamer op

Volgende donderdag 31 augustus zien we hoe Jani Kazaltzis en zijn team terechtkomen bij Kyandro Croos (16) en Nyah Sonneville (19) in Blankenberge, die zich inschreven voor ‘Tussen 4 Buren’ op Play4. De twee vrienden mochten elkaars slaapkamer helemaal opnieuw inrichten.

Het concept van ‘Tussen 4 Buren’ is simpel. Twee buren geven elkaar carte blanche om een ruimte in elkaars huis in te richten. Ze mogen daarbij hun wensen doorgeven, maar zijn overgeleverd aan de smaak en verbeelding van de experten. Bovendien hebben ze slechts 48 uur de tijd.

Surfen

“Ik had een oproep zien passeren via de Instagram-pagina van Jani (Kazaltzis, die het programma presenteert, red.). Ik trok mijn stoute schoenen aan en schreef mezelf en Kyandro in”, aldus Nyah. “Hij zat bij mijn zus in de klas en we kennen elkaar goed. Het klikt wel tussen ons en we hebben ook ongeveer dezelfde smaak. Ik was heel blij dat ik er bij was, alleen moest ik hem nog overtuigen.” (grijnst) Ze sprak hem aan op school en Kyandro slaagde er op zijn beurt in om zijn ouders te overtuigen.

“Al stond mijn pa (Luc, red.) niet bepaald te springen”, weet Kyandro. Het speelde in zijn voordeel dat zijn slaapkamer moest verhuizen. “Ik voetbal heel graag, maar surf steeds vaker. Ik wilde vooral een kamer die het hele surfgebeuren uitstraalde.”

Veto

Kyandro vertrouwde op de goeie smaak van zijn buurmeisje, maar stelde op voorhand zijn veto bij het kleur paars, want hij is niet bepaald een grote fan van Anderlecht. Opvallend: ook Nyah bleek geen fan van paars, maar wilde wel absoluut kleur in haar slaapkamer. Die zag er immers uit alsof die uit een zwart/witfilm kwam. “Ik vond dat wit oorspronkelijk wel iets hebben, maar ik miste steeds vaker wat kleur. Dat programma was dan ook een goed excuus. Gelukkig kreeg ik ook hulp van mijn papa Guy.”

Bloempotje

Allebei zijn ze heel tevreden van het resultaat. “Alleen het bloempotje (dat onder meer bedenkelijke blikken kreeg van Jani, red.) heb ik toch maar aan de kant gezet”, lacht Nyah. “Het staat nu beneden. Maar ik heb zeker geen spijt van mijn deelname, nee. Het was heel leuk om te doen.”

“Ik ben wel benieuwd naar de reactie”, aldus Kyandro. “Een dag na de uitzending start immers het nieuwe schooljaar.” Voor Nyah moet die eerste schooldag nog even wachten, want zij is voor de zomer afgestudeerd en start half september met de opleiding Maatschappelijk Werk.

‘Tussen 4 Buren’, op donderdag 31 augustus om 21 uur op Play4 en GoPlay.

The post Kyandro en Nyah donderdag te zien in ‘Tussen 4 Buren’ op Play4: buren knappen elkaars kamer op is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Het Witte Paard in Blankenberge pakt uit met twee zomershows, een show ‘Winter Wonderland’ én ook als nieuwkomer een lenteshow ‘Burlesque’

Terwijl het genre in Vlaanderen een ware revival beleeft, toont Het Witte Paard met zijn ambitieuze programma voor 2024-2025 aan dat ze graag marktleider willen blijven met hun bijzondere variété aanbod. Het legendarische theater in Blankenberge is bijna 90 jaar na het ontstaan nog steeds trendsetter op vlak van kwaliteit, originaliteit en ambiance. Het volgende seizoen pakt Het Witte Paard

Lees meer »

Vermiste 85-jarige man uit Koksijde na zoekactie dood teruggevonden in beek

De 85-jarige Michel Lion uit Koksijde die afgelopen weekend vermiste raakte na een wandeltocht is maandagochtend dood teruggevonden. Zijn lichaam werd door een politiehelikopter opgemerkt in een beek, een aantal kilometer van zijn woning. “Na onderzoek door een wetsdokter gaan we uit van een tragisch ongeval, er zijn geen tussenkomst van derden”, meldt het West-Vlaamse parket.
The post Vermiste

Lees meer »

Veel boze reacties op essay waarin Taylor Swift een “slecht rolmodel” wordt genoemd: “Ze is 34, ongetrouwd en heeft nog geen kinderen”

“Vrouwen moeten niet per se trouwen en kinderen krijgen om een goed rolmodel te zijn.” Fans van Taylor Swift zijn niet te spreken over een artikel van het Amerikaanse ‘Newsweek’. In het essay wordt de zangeres onder meer een slecht rolmodel genoemd omdat ze op 34-jarige leeftijd nog niet getrouwd is en ook geen kinderen heeft. Iets waar volgers van

Lees meer »

Zware onweerszone trekt over Duitsland: “Dit fenomeen komt maar één of twee keer per jaar voor”

Zaterdagavond trok een zware onweerszone van het noordoosten van Frankrijk rakelings langs ons land naar Duitsland. Volgens een Duitse meteoroloog gaat het om een fenomeen dat maar “één of twee keer per jaar voorkomt”, waarbij water – en op verschillende plaatsen ook hagel – met bakken uit de lucht viel en felle windstoten werden waargenomen. Op verschillende plaatsen sloeg de

Lees meer »

EXCLUSIEF. 50 jaar huwelijk voor Jean-Marie Pfaff en Carmen: “Ik beloofde schoonmoeder 3 jaar te wachten, maar na 3 maanden waren we al zwanger”

“Zij was vijftien, ik achttien. Het was liefde op het eerste gezicht.” 50 jaar al staan Jean-Marie Pfaff (70) en Carmen Seth (68) aan elkaars zijde. In goede en kwade dagen, en ze maakten beiden mee. Wij spraken hen exclusief over hun ontmoeting in café De Snor, de voetbaljaren en de opvoeding van hun kroost . Ook praten ze openhartig

Lees meer »

Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem

Twee Roemenen uit Frankrijk konden op 8 juni in Izegem geklist worden nadat ze bij een bedrijf aluminum profielen uit een container hadden gestolen. Opmerkelijk: ze hadden valse eurobiljetten voor een waarde van 18.700 euro op zak.
The post Metaaldieven met vals geld op zak geklist in Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tafeltennisser Florian Van Acker mag officieel naar zijn derde opeenvolgende Paralympische Spelen

De selecties in tafeltennis en boogschieten voor de Paralympische Spelen in Parijs werden donderdag door het Belgian Paralympic Committee bekendgemaakt. “Onze toppers Laurens Devos (Malle), Florian Van Acker (Langemark) en Ben Despineux (Eupen) zijn erbij”, laat G-sport Vlaanderen weten.
The post Tafeltennisser Florian Van Acker mag officieel naar zijn derde opeenvolgende Paralympische Spelen appeared first on KW.be.

Lees meer »