Kremlin noemt beschuldigingen van moord op Prigozjin “absolute leugen”

Het Kremlin heeft vrijdag ontkent dat het de opdracht gegeven heeft om Wagner-baas Jevgeniy Prigozjin te vermoorden. Dmitri Peskov, woordvoerder van het Kremlin, noemde het “een absolute leugen”.

Meer krantenkoppen in België

100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel

Op zondag 11 augustus organiseren Yves Vancamelbeke en Philippe Vanden Eede opnieuw een grote rommelmarkt in Kerkhove. De opbrengst gaan integraal naar vzw Belgasia.
The post 100 standhouders op rommelmarkt voor goed doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitbater van het ‘beste terras van NL’ onder vuur wegens scherpe reacties op negatieve recensies

Van “volumineuze, bourgondische vrouwen die grotere porties gewend zijn” tot een uithaal naar een Belgische klant die geen tafeltje kreeg en daar zijn beklag over deed. Horeca-uitbater Frank van der Avert krijgt de wind van voren door zijn soms onbeschofte gedrag tegen klanten die negatieve recensies schrijven over zijn zaak. De Nederlander heeft nu zijn excuses aangeboden.

Lees meer »

Romy Vandekerckove uit Torhout dingt naar titel Miss West-Vlaanderen: “Een fantastische ervaring”

Romy Vandekerckove uit Wijnendale-Torhout is geselecteerd voor de verkiezing van Miss West-Vlaanderen, de provinciale finale als mogelijk opstapje naar de Miss België-competitie. “Van de 21 West-Vlaamse meisjes stoten er drie door”, zegt ze. “Ik hoop er uiteraard bij te zijn. Mocht dat niet lukken, dan wil ik me graag toeleggen op modellenwerk.”
The post Romy Vandekerckove uit Torhout dingt

Lees meer »

Geen ‘Tien om te zien’ of ‘Zomerhit’ en Radio2 weigert nieuw nummer te draaien: wat is er aan de hand met Sergio?

Sergio Quisquater (59) werd dit jaar niet gevraagd door ‘Zomerhit’ of ‘Tien om te zien’. En dat wringt.“Ja, ik ben teleurgesteld. Maar ik heb me er ondertussen al bij neergelegd”, reageert hij. Zijn nieuw nummer ‘Eerlijk tot het eind’ werd niet opgepikt door de radiozenders, in de hitparade geraken wordt zo erg moeilijk en dat betekent dus geen deelname aan

Lees meer »

Het is Earth Overshoot Day: voor dit jaar is de aarde eigenlijk al ‘opgebruikt’ (en dat is een dag eerder dan vorig jaar)

Het is vandaag Earth Overshoot Day: vanaf vandaag tot het einde van het jaar verbruikt de wereldbevolking meer dan onze planeet op een jaar aan grondstoffen en diensten kan leveren. Voor onze huidige levensstijl zijn eigenlijk 1,7 planeten aarde nodig, en dat kan uitdraaien op een ramp, waarschuwen experts. Earth Overshoot Day valt dit jaar ook een dag vroeger dan

Lees meer »

Pop-uprestaurant Bassud in Kasteel Ravenhof in Torhout

Van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 augustus strijkt het gastronomische restaurant Bassud vijf avonden vanuit de Zuidstraat neer in het Kasteel Ravenhof. Dat gebeurt voor het bijzondere concept Bassud@Ravenhof, dat kadert in het Kastelen- en Abdijenjaar van Westtoer. Bassud zorgt voor een culinair all-in menu, van aperitief tot koffie, voor de prijs van
The post Pop-uprestaurant Bassud

Lees meer »

Al 111.000 (!) klanten haakten dit jaar af bij Telenet: 4 Vlamingen over waarom zij vertrokken. “Telenet gaat iets moeten doen dat ze nooit eerder hebben moeten doen”

De voorbije drie maanden lieten 52.100 klanten Telenet in de steek, blijkt uit nieuwe cijfers. Opgeteld bij de 59.300 ‘weglopers’ in het eerste kwartaal zijn dat er maar liefst 111.400 (!) sinds het begin van dit jaar. De hogere tarieven blijken de hoofdreden om de operator ‘adieu’ te zeggen, maar er blijken nog meer druppels te zijn die de emmer

Lees meer »