Kremlin noemt beschuldigingen van moord op Prigozjin “absolute leugen”

Het Kremlin heeft vrijdag ontkent dat het de opdracht gegeven heeft om Wagner-baas Jevgeniy Prigozjin te vermoorden. Dmitri Peskov, woordvoerder van het Kremlin, noemde het “een absolute leugen”.

Meer krantenkoppen in België

Tuur Lietaert illustreert boeken op 16-jarige leeftijd: “Mijn vader is ook mijn baas”

Tuur Lietaert is ondanks zijn jeugdige leeftijd van alle markten thuis. De 16-jarige studeert niet alleen Latijn, maar daarnaast speelt hij ook gitaar en illustreert boeken. Wat begon met tekeningen maken voor de boeken van zijn papa, zou wel eens een staartje kunnen krijgen, want de jongeman tovert in een paar minuten een tekening vanuit zijn fantasie op zijn laptopscherm.<br

Lees meer »

Vier verdachten aangehouden voor reeks zware diefstallen in bedrijven

In de nacht van zondag 28 op maandag 29 juli zijn vier mannen opgepakt. Ze werden gearresteerd door de speciale eenheden van de Federale Politie na een achtervolging. Dat meldt de Federale Gerechtelijke Politie van West-Vlaanderen in een persbericht.
The post Vier verdachten aangehouden voor reeks zware diefstallen in bedrijven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jonas (30) en Florence (24) uit bed gebliksemd tijdens nachtelijk onweer in Beselare: “We werden gewekt door een enorm kabaal van brekend glas en vallende brokstukken”

Jonas Desmet (30) en Florence Desimpelaere (24) kwamen woensdagnacht met de schrik vrij toen de bliksem insloeg vlakbij de slaapkamer op hun hoeve in het West-Vlaamse Beselare.
The post Jonas (30) en Florence (24) uit bed gebliksemd tijdens nachtelijk onweer in Beselare: “We werden gewekt door een enorm kabaal van brekend glas en vallende brokstukken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wanneer sport politieke belangen overstijgt: de podiumselfie tussen Noord- en Koreaanse tafeltennissers die gretig gedeeld wordt

De meest spectaculaire foto van deze Spelen is dan misschien wel voor de ‘vliegende Braziliaanse surfer’ Gabriel Medina, de tafeltennissers van Noord- en Zuid-Korea doen een gooi naar de meest ‘vredevolle foto’ van de Spelen. Beide landen verkeren technisch gezien nog steeds in oorlog met elkaar – er is nooit officieel vrede gesloten. Dat hield de gemengde tafeltennisploegen van Noord-

Lees meer »

Klachten over fitnessketen van Nicolas De Bruyn uit ‘The Sky is the Limit’: “Ik heb meer dan 500 euro betaald om van dat abonnement verlost te zijn”

Ziek worden en toch je abonnement niet kunnen opzeggen. Een maand sporten en alsnog voor bijna twee jaar moeten betalen. Het zijn maar enkele zaken die klanten overkwamen bij On Line Fitness, een keten die eigendom is van Nicolas De Bruyn uit het programma ‘The Sky is the Limit’. Dat blijkt uit onderzoek van HLN-consumentenexperte Safia Yachou. “Mensen beginnen met

Lees meer »