Hevige onweersbuien veroorzaken overlast, crèche geëvacueerd in Zoutleeuw

Felle onweersbuien met een rist bliksemschichten en hevige regenval hebben vrijdagmorgen wateroverlast veroorzaakt in Limburg en Oost-Brabant. Donderdagavond was de Westhoek al aan de beurt.

Meer krantenkoppen in België

Westerscheldetunnel in Zeeland wordt tolvrij vanaf 1 januari

Wie met zijn auto of motor door de Nederlandse Westerscheldetunnel wil rijden, zal vanaf 1 januari geen tol meer moeten betalen. De Provinciale Staten van de Nederlandse provincie Zeeland hebben namelijk unaniem ingestemd met het tolvrij maken van de tunnel voor automobilisten en motorrijders. Vrachtverkeer zal voorlopig wel nog moeten betalen om de oversteek te maken.

Lees meer »

Jongen van 13 uit Gent sinds juni vermist

Een jongen van 13 die in de Gentse deelgemeente Ledeberg woonde, is al sinds 1 juni spoorloos. Dat melden het parket Oost-Vlaanderen en de federale politie in een opsporingsbericht in samenwerking met Child Focus.

Lees meer »

Billie Massey wisselt van club in Spanje

Billie Massey speelt volgend seizoen nog steeds in de Spaanse basketcompetitie. De 24-jarige Belgian Cat verlaat wel Estudiantes Madrid en trekt naar Hozono Global Jaris.
The post Billie Massey wisselt van club in Spanje appeared first on KW.be.

Lees meer »

De Wegelink kan schoolgebouw kopen: “Vlaamse subsidie van 1.387.849 euro”

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert 1.387.849 euro in de vrije basisschool De Wegelink in Vichte. Dit geld zal dienen om het schoolgebouw over te kopen van de gemeente Anzegem waaraan een totaalprijskaartje vasthangt van 2.071.400 euro, inclusief de speelplaats en grond. “De goedkeuring van deze subsidie, die aangevraagd werd door het vrij onderwijs, maakt dat de verkoopsakte

Lees meer »