B&B Pastorie Caeneghem volgende week in ‘Met vier in bed’

Na eerder B&B De Knokmolen in Ruiselede zijn er straks opnieuw streekgenoten te zien in ‘Met vier in bed’ op VTM. Stijn Verhalle en Tine Vandamme, die sinds 2018 Pastorie Caeneghem runnen in de Tieltse deelgemeente Kanegem, komen op dinsdag 29 augustus aan bod in het programma.

“Het was een heel fijne ervaring, maar de opnames waren best wel intensief”, blikt Stijn terug. Hij en zijn vrouw Tine schreven zich in voor het programma nadat ze in het voorjaar een oproep via Toerisme Vlaanderen zagen.

Pittig

“We wisten niet wat te verwachten, maar we kwamen terecht in een aangename, diverse groep en de sfeer zal eigenlijk meteen goed. Al was het ook wel pittig. De opnames vonden in de laatste week van juni plaats en dan zaten we haast van maandagochtend tot vrijdagavond tussen de camera’s.”

“En dat was toch wel wat wennen. Zonder camera’s ging het er wel wat losser aan toe. En op die momenten leerden we elkaar eigenlijk nog het best kennen.”

(lees verder onder de foto)

© VTM

Volgens de tuinarchitect vielen het historische pand (het statige herenhuis in het hart van Kanegem dateert uit 1897) en de tuin goed in de smaak bij de medekandidaten.

“Het idyllische karakter van het gebouw en de tuin met zwemvijver zijn, denk ik, onze grootste troeven. Al hebben we omgekeerd dankzij het programma zelf ook andere mooie B&B’s in de regio ontdekt. Zo zijn Tine en ik onlangs nog gaan ontbijten bij B&B Kooon van Jelle (Wallays) en Vé in Staden.”

Benieuwd hoe Stijn en Tine het ervan afbrengen? Kijk dan zeker van maandag 28 tot en met donderdag 31 augustus vanaf 21.15 uur naar VTM. Pastorie Caeneghem komt in de aflevering van dinsdag aan bod.

The post B&B Pastorie Caeneghem volgende week in ‘Met vier in bed’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Luitenant Luc Dorme, de laatste van vijf brandweerman broers, gaat na 49 jaar op pensioen bij de brandweer

Na een loopbaan van maar liefst 49 (!) jaar neemt luitenant Luc Dorme uit de Emiel Huysstraat in Geluwe eind juli afscheid van het vrijwillig brandweerkorps. De postoverste werd zondagmorgen verrast door zijn collega’s. Met loeiende sirenes rukten ze om luitenant Luc op te pikken voor een niet-alledaagse oefening. Met dank aan de kinderen en kleinkinderen die slachtoffer speelden tijdens

Lees meer »

Reizende tentoonstelling over architect Charles Pil: “We koesteren dit waardevolle huis”

Precies 75 jaar geleden overleed de Oostendse architect Charles Pil. Om hem te herdenken reist een unieke tentoonstelling met beeld en woord door vijf steden en gemeenten, met start in Oudenburg, die een link hebben met de architect. “In onze stad tekende hij zes gebouwen”, aldus cultuurfunctionaris Wouter Dhaeze.
The post Reizende tentoonstelling over architect Charles Pil: “We koesteren

Lees meer »

KIJK. Inwoners meten schade op na overstromingen in provincie Luxemburg, ook huis van Alexandro helemaal onder de modder: “Alles is kapot”

Delen van de provincie Luxemburg hebben te kampen met wateroverlast na het zware onweer van afgelopen nacht. In sommige straten stond het water zelfs meer dan een meter hoog. Onder meer Aubange en Athus werden zwaar getroffen. De hulpdiensten kregen meer dan 600 oproepen binnen. Ook het huis van Alexandro zit helemaal onder de modder. “Er is veel schade, alles

Lees meer »

ZOMERREEKS. Froya en Mark kochten stukje berg in de Alpen: “Hier leven is leren loslaten en berusten in wat komt”

Wie definitief uit Antwerpen vertrekt, laat veel achter. Dat zou je toch denken. Wij spraken Antwerpenaren die lang geleden of heel recent hun koffers pakten, iedereen die hen lief was dag zeiden en naar het buitenland verkasten. Vijf keer een verhaal over met weinig of niks vertrekken en (wellicht) nooit meer willen terugkeren. Aflevering 1: Froya en Mark uit Borgerhout

Lees meer »

KIJK. Zo ziet “mogelijk catastrofale” orkaan Beryl die op Caraïben afstevent eruit vanuit de ruimte

Orkaan Beryl, die momenteel door het Caribisch gebied raast en al aan land is gegaan op het eiland Grenada, is opgeschaald naar categorie 5. Het gaat om de hoogste categorie die het Amerikaanse National Hurricane Center (NHC) toekent. Bovenstaande satellietbeelden tonen hoe de volgens het NHC “mogelijk catastrofale” storm de zuidoostelijke Caraïben nadert.

Lees meer »

Duizenden demonstreren in Frankrijk tegen extreemrechts

Duizenden mensen zijn zondag in Parijs en andere Franse steden de straat op gegaan om te demonstreren tegen de opkomst van extreemrechts, na de uitslag van de eerste ronde van de Franse parlementsverkiezingen. Die werden gewonnen door het radicaal-rechtse Rassemblement national (RN) van Marine Le Pen.

Lees meer »

Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken Aziatische hoornaar bij kinderen

De Aziatische hoornaar zet haar opmars deze zomer weer verder. Het Vlaams Bijeninstituut waarschuwt voor steken van Aziatische hoornaars bij kinderen. Deze waarschuwing werd zondag in de Facebookgroep via een zogenaamd Safety Alert bekendgemaakt. “Bij de start van de zomervakantie werd het eerste kind in Vlaanderen gestoken. Het gebeurde in een speelhuisje waar een nest Aziatische hoornaars aanwezig was.”

Lees meer »