Sandra vindt de liefde in ‘B&B Zoekt Lief’

Na een turbulente slotweek brak het uur van de waarheid aan in ‘B&B Zoekt Lief’ op VTM. Vooral voor Sandra uit Leffinge viel er positief nieuws te rapen.

De reeks ‘B&B Zoekt Lief’ zit er op. Wim Verschuere uit Kortrijk besloot net als Mabel en Nele ervoor om happy single te blijven aan het einde van de reis. Maar Cupido’s pijlen misten hun doel niet voor de andere deelnemers. Frank liet zijn oog vallen op Elsje, Alicia’s hart was voor Niels, en Sandra koos voor Tim. Vandaag, enkele maanden na het avontuur, zijn Sandra en Tim nog altijd dolgelukkig samen.

In de B&B van Sandra uit Leffinge schoot cupido laat, maar raak. De eerste drie vrijgezellen deden de vlinders niet fladderen, maar haar vierde gast Tim deed dat wel. Tijdens een laatste, bijzondere date werden de vonken kort voor het beslissingsmoment vlammen. Sandra en Tim vormen nog steeds een gelukkig paar. Tim reist zo vaak als mogelijk naar Turkije en overweegt zelfs om naar Side te verhuizen. Concrete plannen zijn er nog niet.

Voor Wim bleef het bij een waardevolle ervaring. © VTM

Geen vlinders dus in de B&B’s van Wim, Mabel en Nele. Wim had de afgelopen week last van keuzestress en besloot om geen enkele dame te kiezen. “Ik wou graag een lach op het gezicht toveren van iemand, maar dat gaat niet”, klonk het. Ondertussen vond Wim zijn geluk in een nieuwe relatie. Ook de klik die Mabel en Nele met hun mannen voelden, ging niet verder dan het vriendschappelijke. Mabel heeft wel nog geregeld sms-contact met Hans, Marc en Wim maar meer dan goede vrienden zullen ze niet worden. Na het programma reisde Nele enkele weken door Europa om haar batterijen op te laden. Ze speelt met het idee om haar B&B te verkopen en aan nieuwe avonturen te beginnen.

The post Sandra vindt de liefde in ‘B&B Zoekt Lief’ is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende van Tijl Uilenspiegel in ere houden”

Zaterdagnamiddag werd het grondig vernieuwde Uilenspiegelmuseum in Damme feestelijk geopend. Dit museum, dat 25 jaar quasi onaangeroerd bleef, biedt nu een nieuw perspectief op het verhaal van de historische schelm en rebel Tijl Uilenspiegel, die door schrijver Charles Decoster in Damme werd gesitueerd.
The post Uilenspiegelmuseum in Damme heropent na grondige opfrisbeurt: “We blijven de traditie en de legende

Lees meer »

“Mensen schrikken van prijzen, maar Natalia is een kleine kmo”: Natalia pakt uit met straffe productie voor zomertour

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

Waren er niet 1 maar meerdere ‘Bendes van Nijvel’? 

We spreken steevast over ‘de Bende van Nijvel’, maar het is best mogelijk dat de feiten die we toeschrijven aan ‘de Bende’ uitgevoerd zijn door verschillende bendes. Het is een bedenking die vandaag ook door het federaal parket werd geopperd tegenover de nabestaanden, nu het onderzoek wordt stopgezet.

Lees meer »

“Supertalent, maar is hij in laatste week ook nog bij de besten?”: Remco Evenepoel in het hooggebergte, ingeschat door concurrenten

Wat kan Remco Evenepoel (24) bergop? Het is de vraag van één miljoen, want ook deze Tour zal in het hooggebergte beslist worden. Kan onze landgenoot wedijveren met de absolute wereldtop? Klimt hij goed genoeg om mee te doen voor de hoofdprijzen? Vandaag deel 3: wat zegt de concurrentie? “Hij heeft zijn plaats bij de beste klimmers van de wereld,

Lees meer »

Babette (10) bezorgt alle kinderen van Oostende een geweldige namiddag met Beachfestival: “Popcorn voor iedereen!”

De tienjarige Babette mocht haar droom waarmaken en een heus Beachfestival voor alle kinderen van Oostende organiseren. Het sportstrand werd op 27 juni het decor voor een heuse festival waar meer dan duizend tien-, elf- en twaalfjarigen hun eerste festivalervaring beleefden. “Alle 19 basisscholen zijn aanwezig. Ongelooflijk wat een droom van een kind teweeg kan brengen.”
The post Babette

Lees meer »