Republikeinen voeren bits eerste debat, afwezige Trump is “olifant niet in de kamer”

Alle Republikeinse presidentskandidaten, behalve koploper Donald Trump, hebben woensdagavond een eerste publieke debat gevoerd. Het ging er vaak bits aan toe, maar over één iets waren ze het zo goed als allemaal eens: dat ze Trump zouden steunen, ook als hij veroordeeld wordt.

Meer krantenkoppen in België

Voorpost bezet hotel Apollo in Zutendaal terwijl eerste asielzoekers zich settelen: “Families met kinderen intimideren kan absoluut niet”

In Zutendaal hebben militanten van de radicaal rechtse groep Voorpost het voormalige hotel Apollo in Zutendaal een tijdlang bezet. Ze hingen affiches en Vlaamse strijdvlaggen op en staken rookbommen en vuurpijlen af. Enkele weken geleden raakte bekend dat er in het pand zestig asielzoekers onderdak zouden krijgen. Intussen zijn er al zestien mensen ingetrokken, waaronder ook kinderen. “Deze actie is

Lees meer »

Natalia viert na korte pauze 20 jaar op podium: “Weer helemaal mentaal en fysiek opgeladen”

“Geloof ons. Dit wordt ongezien voor een Vlaamse act.” Team Natalia zit klaar. Zaterdag viert de zangeres een eerste keer haar twintig zomers als artieste en op de tour werd geenszins beknabbeld. “Qua licht en techniek trekken we de Lotto Arena door naar festivals”, klinkt het. “Een serieuze investering, maar ook productioneel bijzonder indrukwekkend. Sommige organisatoren hebben nu al stress”.

Lees meer »

Eveline (44) opent met ‘Next Life’ winkel met tweedehandskledij op Tieltse Markt: “Alles wat hier in de rekken hangt, is in prima staat”

Op zoek naar merkkledij aan zachte prijsjes? Dan kan je vanaf dinsdag 2 juli terecht bij ‘Next Life’ op de Markt van Tielt. Geboren en getogen Tieltse Eveline Mullaert (44) verkoopt er voortaan tweedehandskledij voor dames, heren en kinderen, maar je vindt er ook schoenen, handtassen en andere accessoires.
The post Eveline (44) opent met ‘Next Life’ winkel met

Lees meer »

Veel vragen tijdens infomarkt over heraanleg N357

Vanaf 19 augustus starten ingrijpende wegwerkzaamheden op de N357 tussen Wielsbeke en Oostrozebeke. Niet alleen worden er rioleringswerken uitgevoerd, de weg wordt ook voorzien van veilige fietspaden. Op een infomarkt konden geïnteresseerden bij de diverse diensten uitleg bekomen.
The post Veel vragen tijdens infomarkt over heraanleg N357 appeared first on KW.be.

Lees meer »

Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?”

Karl Vannieuwkerke schrijft deze week een brief naar Domenico Tedesco, de bondscoach van de Rode Duivels die maandag zonder pardon uit het EK werden gekegeld. Domenico mag altijd antwoorden: [email protected].
The post Karl schrijft een brief naar bondscoach Domenico Tedesco: “Krijg je Kevin en Romelu nog mee in je verhaal?” appeared first on KW.be.

Lees meer »