“Onmogelijk dit te schrijven zonder huilen”: Angelina Jolie legt ziel bloot in opgedoken brief aan Brad Pitt

Ondanks hun heftige strijd in de rechtbank toont een opgedoken brief aan hoezeer Angelina Jolie (48) geraakt werd door het einde van haar huwelijk met Brad Pitt (59). In deze brief, die als bewijs in hun scheidingzaak werd ingediend, steekt ze haar gevoelens en emoties niet onder stoelen of banken. Jolie en Pitt zitten jaren na hun breuk nog steeds verwikkeld in een rechtszaak over hun gezamenlijke wijnmakerij Miraval in Frankrijk, die 250 miljoen dollar waard is.

Meer krantenkoppen in België

Als een hogepriester van de liefde: Lenny Kravitz (60) betovert Rock Werchter met oeuvre vol erotiek

Seks heeft dreadlocks en heet Lenny Kravitz (60). Verwekt in een Dixie tijdens een triootje tussen rock-, funk- en soulgoden, aangespoeld op een tropisch strand en sindsdien een overal een geliefde bastaard. Kravitz leeft – naar eigen zeggen – al zeven jaar als een pater, maar bracht Rock Werchter van climax naar hoogtepuntje en terug. Muzikaal kon het allemaal wat

Lees meer »

Klas 3A van Vrije Basisschool wint kunstenwedstrijd ‘Blik op de Toekomst’ met werk ‘Groeien en Bloeien’

Dit voorjaar organiseerde het gemeentebestuur een kunstenwedstrijd voor Bredense scholieren. Bezoekers aan de tentoonstelling van de werken in het MEC Staf Versluys konden stemmen op hun favoriete werk. Deze week werden de winnaars bekendgemaakt. Hoofdwinnaar is het werk ‘Groeien en Bloeien’ van de 3A-klas uit de Vrije Basisschool Don Bosco.
The post Klas 3A van Vrije Basisschool wint kunstenwedstrijd

Lees meer »