Nathalie Maertens opent speciaalzaak in wijnen

Zaterdag 26 augustus opent Nathalie Maertens haar speciaalzaak in wijnen in de Kapellestraat 116 in Oostkamp. Met Nathalie Vino treedt ze daarmee in de voetsporen van haar mama Pascale, die in de Hertsbergestraat Luca Vins uitbaatte.

Nathalie (33) woont samen met haar vriend Stijn Dombrecht (35) en haar twee dochters Olivia (7) en Paulien (5). Ze studeerde handel en bedrijfsbeheer, met toen al in het achterhoofd het idee een eigen zaak op te starten. Nathalie kon reeds op jonge leeftijd kennis maken met het rijke pallet aan smaken van de verschillende wijnen die haar mama verkocht. Ze ging mee naar de wijndomeinen en hielp ook mee in Luca Vins.

Passie voor wijnen

Door omstandigheden verhuisde ze een tijd geleden naar Gistel en ging ze aan de slag als consulente bij een poetsbureau, maar de passie voor wijnen bleef en het begon ook weer te kriebelen om hier iets mee te doen. Eerst met een webshop en dan met een kleine winkel in Gistel. Toen ze wist van het pand in de Kapellestraat heeft ze dan ook zeer snel beslist om terug naar Oostkamp te komen.

“Ik miste Oostkamp wel en ben ook blij dat ik hier Nathalie Vino kan starten. Natuurlijk heeft het feit, dat mama reeds gestopt was met Luca Vins en er geen andere wijnshop in Oostkamp was, ook meegespeeld”, vertelt Nathalie.

Nathalie Vio staat voor veel meer dan enkel de verkoop van wijnen. “We zullen op regelmatige basis degustaties organiseren, dit samen met culinaire pareltjes die mijn broer Nicolas zal serveren. Ook kan er een gepersonaliseerd event plaatsvinden met passende food en drinks.”

Sterke dranken

Naast het rijke aanbod aan wijnen zal ook de passie van haar mama voor whisky door Nathalie verdergezet worden. Zo zal er een ruim aanbod aanwezig zijn, evenals andere sterke dranken en likeuren.

Nathalie Vino is bereikbaar via 0497 93 93 25, via Facebook en Instagram. Meer info: www.nathalievino.be.

The post Nathalie Maertens opent speciaalzaak in wijnen is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

La Réserve is méér dan ooit terug: luxueus hotel krijgt als eerste aan Belgische kust label “vijf sterren superior”

Een klein jaar nadat La Réserve Resort de deuren opende, mag het hotel het label “vijf sterren superior” in ontvangst nemen. En dat is een primeur aan de Belgische kust. Marc Coucke en Bart Versluys werkten hard aan de comeback van een van de meest besproken hotels aller tijden. De zakenpartners haalden het onderste uit de kan – en hun

Lees meer »

Klassiek recept voor kermis in Sint-Juliaan: “Reus Leontien zit op Tinder”

Met de Toontjesloop en koers op vrijdag 12 juli, kinderanimatie en schlageravond op zaterdag 13 juli, barbecue en quiz op zondag 14 juli en afsluitende Zotte Maandagstoet, grijpt Kermiscomité Sint-Juliaan terug naar de klassieke ingrediënten van de kermis. Dit jaar is er wel een glansrol voor reus Leontien, die op vrijersvoeten is.
The post Klassiek recept voor kermis in

Lees meer »

Infrastructuurwerken voor uitbreiding bedrijventerrein De Noordvaart van start

Stad Nieuwpoort en WVI slaan de handen in elkaar om het bedrijventerrein De Noordvaart op een kwalitatieve en duurzame manier op te schalen. Het gaat over een uitbreidingszone van 9 hectare die aansluit op het bestaande bedrijventerrein. “De nood aan bijkomende ruimte in de regio is hoog. Met de start van de infrastructuurwerken krijgt de uitbreiding eindelijk vorm.”
The

Lees meer »

Van zeepje in de badkamer tot een portier aan de deur: volgens deze criteria krijgen Vlaamse hotels hun sterren

Hotel La Réserve in Knokke behoort tot de weinige hotels in ons land met de allerhoogste classificatie: vijf sterren superior. Maar wat houdt dat precies in? En worden hotels in het buitenland net zo streng beoordeeld? Wij geven een overzicht van de specifieke voorwaarden per sterrenniveau. Professor Toerisme Jan van der Borg schat in wat deze sterren nog waard zijn.

Lees meer »

‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck

In Creatief Huis Leen Harinck in de Vlamingstraat 17 in Poperinge kan je op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli het evenement ‘Vrouw zijn’ bijwonen.
The post ‘Vrouw zijn’ in Creatief Huis Leen Harinck appeared first on KW.be.

Lees meer »