LIVE LEIPZIG-STUTTGART (20u30). Scoort Openda opnieuw?

Speeldag twee in de Bundesliga met Leipzig-Stuttgart als opener. Scoort Loïs Openda opnieuw? Volg het hieronder.

Meer krantenkoppen in België

Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke

CD&V Tielt-Meulebeke schuift weinig verrassend huidig Tielts burgemeester Luc Vannieuwenhuyze naar voor als lijsttrekker en maakt tegelijk een nieuw logo bekend. Meer details over de lijst maakt de partij voorlopig niet bekend.
The post Luc Vannieuwenhuyze wordt lijsttrekker bij CD&V Tielt-Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Goedele Liekens revalideert na zware covid: “Toen ik bijna niet meer kon praten, wist ik dat er iets niet klopte”

“Bibberen en beven. Koorts en hoesten.” Goedele Liekens (61) heeft er bewogen weken op zitten: na de dramatische verkiezingsuitslag van ‘haar’ partij Open Vld liep ze een ernstige coronabesmetting op. Als risicopatiënt wil Goedele dan ook niets aan het lot overlaten en ondergaat daarom een uitgebreide behandeling. “Dezelfde als topsporters krijgen”, vertelt de seksuologe in ‘Dag Allemaal’.

Lees meer »

Poepsjiek restaurant met imposante glazen koepel opent op unieke locatie in Knokke (al heeft het zelf geen toiletten)

Een glazen koepel met een architecturaal staaltje van wereldniveau: het kan wel tellen als unieke locatie voor je restaurant. Christophe Deklerck(64), die mee aan het roer staat van Hotel Memlinc in Knokke, zag daarin dé perfecte locatie voor zijn – op zijn zachtst uitgedrukt – chique nieuwe zaak. Opvallend detail: een van de meest indrukwekkende restaurants van Knokke heeft géén

Lees meer »

Neemt Cristiano Ronaldo met negatieve primeur afscheid bij Portugal? “Hij weet dat het er waarschijnlijk voor hem opzit”

Hij troostte Pepe, maar zat zelf in zak en as. Cristiano Ronaldo (39) heeft z’n laatste minuut op een EK gespeeld, misschien wel z’n laatste minuut als international. Dat laatste is nog niet duidelijk. Wel is zeker dat EURO 2024 is uitgedraaid op een teleurstelling voor de Portugese vedette. Het leverde hem ook een (negatieve) primeur op.

Lees meer »

Tom Van Grieken haalt zwaar uit naar de ‘Nieuwe Vooruit Alliantie’: “Onze 1.000.000 kiezers bij het grof huisvuil gezet”

Vlaams Belang was de grootste winnaar van de verkiezingen van 9 juni, maar wordt volgens de partij zelf door de N-VA brutaal aan de kant geschoven bij de Vlaamse formatie. Partijvoorzitter Tom Van Grieken haalde daarom zaterdag op het programmacongres voor de lokale verkiezingen in de Nekkerhal in Mechelen zwaar uit naar de “Nieuwe Vooruit Alliantie met de steun van

Lees meer »