Gemeentebestuur huldigt wakeboarders van Lakeside Paradise uit Knokke voor sterke prestaties op afgelopen WK

Twee wereldkampioenen, één tweede plaats, één bronzen plak en de jongste deelnemer van het pak die nipt de finales niet haalt op de wereldkampioenschappen cablewakeboarden in Londen. Reden genoeg voor het Knokse Lakeside Paradise om dinsdagnamiddag een feestje te bouwen en samen met het ganse team, ouders en coaches het glas te heffen op deze toch wel uitzonderlijke prestaties.

“Dit is het resultaat van jarenlang hard werken, veel trainingsuren te kloppen, elkaars limieten te pushen en vooral het werk van de coaches die ieder keer het uiterste van hun riders vragen en de lat zeer hoog blijven leggen. Echt teamwork dus, maar je moet het maar doen en op het juiste moment de stress de baas kunnen blijven”, aldus teambaas Frank Vanleenhove.

Schepen van Sport Jan Morbee was dan ook heel fier om iedereen te feliciteren in naam van het gemeentebestuur. Hij bedankte iedereen en benadrukte de sterke jeugdwerking van Lakeside Paradise. “Lakeside Paradise slaagde erin om wederom Knokke-Heist op de wereldkaart te plaatsen”, aldus Morbee.

Volgende topafspraak is eind september op de Europese kampioenschappen in Hongarije.

The post Gemeentebestuur huldigt wakeboarders van Lakeside Paradise uit Knokke voor sterke prestaties op afgelopen WK is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge nemen deel aan Open Tuinen: “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen”

Er lijkt geen einde te komen aan de diepe stadstuin achter de rijwoning van Odette (69) en Paul (70) Vancayzeele in Poperinge. Ze zetten dit weekend andermaal hun romantische rozentuin open voor het publiek. “We hadden nog nooit zoveel werk door de regen, onze rozen liepen zelfs twee keer onder.”
The post Odette (69) en Paul (70) uit Poperinge

Lees meer »

China beschuldigt twee oud-ministers van Defensie van corruptie

De Communistische Partij van China (CPC) heeft twee voormalige ministers van Defensie, die al maanden niet meer in het openbaar zijn verschenen, uit de partij gezet wegens beschuldigingen van corruptie. Li Shangfu en Wei Fenghe zijn uit de partij gezet wegens “ernstige schendingen van de partijdiscipline en de wet”, meldde het staatspersbureau Xinhua donderdag.

Lees meer »

Verborgen speeleiland Wildernis krijgt nieuwe infrastructuur voor en door kinderen

Wildernis, het verborgen speeleiland in het Gebroeders Van Raemdonckpark, wordt voorzien van een volledig nieuwe infrastructuur. Dat gebeurt niet enkel voor de kinderen, maar ook door de kinderen tijdens het Wildernis Bouwfestival, startend op 26 augustus.
The post Verborgen speeleiland Wildernis krijgt nieuwe infrastructuur voor en door kinderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit)

De zomerbar die onder de noemer Zomerstek straks al aan de vijfde editie toe is, krijgt er een pop-up gastrobar bij. Daarvoor wist Geert Defevere niemand minder dan Benoit Vercaemst (De Overburen) te strikken. “En we zitten nog boordevol plannen.”
The post Zomerbar Zomerstek (Gits) heeft er nu ook een pop-up gastrobar bij (inclusief topkok Benoit) appeared first on

Lees meer »

Paus keurt heiligverklaring van ‘God’s influencer’ Carlo Acutis (15) goed

Carlo Acutis, een Brits-Italiaanse tiener die de bijnaam ‘God’s influencer’ kreeg, zal heilig worden verklaard. Die beslissing is gisteren genomen op een bijeenkomst van paus Franciscus en het college van kardinalen. Acutis overleed in 2006 op zijn 15e aan kanker. Hij gebruikte het internet om zijn geloof te verspreiden en was erg populair. Er zijn ook 2 wonderen aan hem

Lees meer »

Sammy Swaenepoel niet langer op kieslijst van Vooruit-Groen in Izegem: “Niet akkoord met LGBTQ+-beleid”

Kapper Sammy Swaenepoel (44) is niet langer kandidaat op de lijst van Vooruit-Groen bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Izegem. Hij stapt op uit onmin met de gang van zaken omtrent het LGBTQ+-beleid binnen de partij. “Ik ben naïef en goedgelovig op de lijst terecht gekomen, nu stap ik er gekwetst en teleurgesteld op en dit na twee jaar inzet

Lees meer »