“Ik wilde eerst zekerheid, en die heb ik nu”: Jani Kazaltzis legt uit waarom hij zijn lief Jens uit de media hield

Wie Play4-gezicht Jani Kazaltzis (44) volgt op sociale media, ziet dat het tv-gezicht gelukkiger dan ooit tevoren lijkt. Lang hield hij zijn relatie met influencer Jens Fissers (33) verborgen, maar die tijd ligt ver achter hem. Jani vond trouwens niet alleen de liefde bij Jens, maar ondertussen zijn ze ook zakenpartners. Samen bouwen ze stevig aan hun eigen beautymerk ‘IOAN’. Wat dat precies doet? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.

Meer krantenkoppen in België

Gastronomisch huiskamerrestaurant Klaver opent de deuren: “Een kinderdroom die uitkomt”

Vanaf vrijdag 12 juli heeft Vlamertinge er een culinaire hotspot bij. Dan openen Korneel Verhulst (26) en Grace Tabani (22) hun eigen restaurant. Ze toverden een burgerwoning volledig om tot gastronomisch huiskamerrestaurant. Korneel zal in de potten roeren, terwijl Grace de gastvrouw is.
The post Gastronomisch huiskamerrestaurant Klaver opent de deuren: “Een kinderdroom die uitkomt” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Openbare aanklagers onderzoeken extra zaken van seksueel geweld in rechtszaak Harvey Weinstein

De openbare aanklagers in New York onderzoeken extra zaken van seksueel geweld waar voormalig filmproducent Harvey Weinstein (72) zich schuldig aan gemaakt zou hebben. Dat raakte dinsdag bekend tijdens een hoorzitting voor een rechtbank in New York. De aanklagers kijken naar deze nieuwe zaken, die nog niet verjaard zouden zijn, in aanloop naar het nieuwe proces tegen Weinstein, dat naar

Lees meer »

Genk boos op NMBS omdat rechtstreekse trein naar kust dreigt te verdwijnen: “We worden stiefmoederlijk behandeld”

Het stadsbestuur van Genk reageert ontgoocheld na de aankondiging van TreinTramBus over de treinverbinding tussen Genk en Blankenberge. Treinreizigers die vanuit Genk rechtstreeks naar de kust willen, zullen vanaf volgend jaar misschien moeten overstappen. "We moeten investeren in openbaar vervoer, maar door dit soort beslissingen gaan mensen massaal de auto nemen", zegt een teleurgestelde burgemeester Wim Dries (CD&V).

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Hij was net 15, had een fles wijn op en negen pinten.” Mama getuigt over zoon in eerste alcoholkliniek van het land

Primeur: acht minderjarigen volgen momenteel een traject in de eerste alcoholkliniek van ons land, in het ZAS Augustinus in Antwerpen. Ze werden allemaal zwaar geïntoxiceerd op spoed binnengebracht, weg van de wereld. Een van hun ouders vertelt aan HLN hoe het zover is kunnen komen en hoe bang ze is dat het ooit écht foutloopt. “Het valt me op hoeveel

Lees meer »

Klachten over gebruik van parking voor mindervaliden in Alveringem

Op de gemeenteraad meldde de oppositie aan het schepencollege dat de parkeerplaats voor mindervaliden ter hoogte van de huisartsenpraktijk in de Kaatsspelstraat frequent bezet wordt door automobilisten zonder beperking. Het kabinet bevestigt dat patiënten daar inderdaad regelmatig over klagen.
The post Klachten over gebruik van parking voor mindervaliden in Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE TOUR. “Jammer hé, jongens”: Remco Evenepoel kan het op Franse tv niet laten om te lachen met EK-exit van ‘Les Bleus’

Ook morgen/donderdag staat er in de Tour de France een semi-bergetappe gepland, van een kleine 204 kilometer tussen Aurillac en Villeneuve-sur-Lot. Onderweg wachten drie beklimmingen van vierde categorie. Kan Jonas Vingegaard het goede van vandaag bevestigen? En hoe komt Remco Evenepoel voor de dag? Volg de rit én de aanloop op deze pagina!

Lees meer »

Leiepark officieel geopend als belevingspark

“Ik verklaar hierbij het Leiepark officieel geopend!” Met statige woorden startte burgemeester Alice Leeuwerck met een rondleiding door het gemeentepark.
The post Leiepark officieel geopend als belevingspark appeared first on KW.be.

Lees meer »