Arnaud De Lie verlengt bij Lotto Dstny: “Hoe langer mijn seizoen duurt, hoe liever”

Sneuvelt dat minibaardje deze week? Het zou betekenen dat de succesreeks van Arnaud De Lie (21) in de Renewi Tour wordt afgeblokt. Daar gaat de Waalse boerenzoon niet van uit. Opnieuw de oude na zijn zware crash in Duinkerke, moet die eerste WorldTourzege er nu eindelijk maar eens van komen. “Ik zal strijden met het mes tussen de tanden.” Intussen verlengde De Lie ook zijn contract bij Lotto Dstny tot 2026. Het is de officialisering van het nieuws dat u vorige maand al hier kon lezen.

Meer krantenkoppen in België

LIVE PORTUGAL-FRANKRIJK (21u). Mbappé over Ronaldo: “Hij is een legende, maar we hopen morgen te winnen” – Martínez: “Frankrijk is meer dan Mbappé”

Portugal kon zich tegen de Slovenen pas na strafschoppen plaatsen voor de kwartfinale op dit EK voetbal. De Fransen hadden een eigen doelpunt van Jan Vertonghen nodig om door te gaan naar de volgende ronde. Kunnen Mbappé en co doorstoten naar de halve finales of steken de troepen van Martínez daar een stokje voor?

Lees meer »

“Iedere officiële Belgische nummerplaat is gemaakt op onze machine”: Soenen bestaat 100 jaar en is ondertussen wereldbekend als merk

Machinebouwer Soenen Technology, dat gevestigd is in de Wijnendalestraat in Beveren – waar men nog uitbreidingsplannen heeft –, bestaat 100 jaar. Dat werd gevierd en de directe toekomst oogt ook rooskleurig. We gingen even om tafel met twee co-CEO’s van het bedrijf.
The post “Iedere officiële Belgische nummerplaat is gemaakt op onze machine”: Soenen bestaat 100 jaar en is

Lees meer »

Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal

De Rode Duivels zijn uitgeschakeld in de achtste finales op het EK voetbal in Duitsland. In de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf verloren de Belgen bij de laatste zestien met het kleinste verschil van Frankrijk: 0-1.
The post Charles De Ketelaere kan verschil niet meer maken in late invalbeurt: Rode Duivels uitgeschakeld op EK voetbal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Belgisch biotechbedrijf doet belangrijke ontdekking in strijd tegen Alzheimer: “Deze moleculen kunnen geheugen en hersenactiviteit verbeteren”

Het Leuvense reMYND heeft een belangrijke ontdekking gedaan in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer, de meest voorkomende oorzaak van dementie. Het biotechbedrijf richt zich op het bestrijden van hersenziekten. De wetenschappers hebben kleine moleculen ontdekt die de symptomen kunnen verlichten en de ontwikkeling van de ziekte kunnen afremmen. En dat zonder de normale hersenfuncties te beïnvloeden. Hun bevindingen

Lees meer »

Einde van damesvoetbal in Merkem, A-ploeg verhuist naar Oostende

Nadat eerder al bekendraakte dat de eerste ploeg van KSV Diksmuide vanaf volgend seizoen in Oostende gaat voetballen onder de naam KV Diksmuide-Oostende maken ook de dames nu dezelfde verhuis. De eerste ploeg speelt volgend seizoen zijn thuismatchen in het Albertpark, de B- en C-ploeg in Diksmuide. Zo komt er een einde aan damesvoetbal in Merkem.
The post Einde

Lees meer »

De uitdagingen zijn enorm, maar de nieuwe baas van het leger zwijgt

Meer militairen, meer munitie, meer materiaal en meer middelen. Bij het begin van zijn missie als nieuwe chef Defensie verwees luchtmachtgeneraal Fred Vansina tot in den treure naar het verlanglijstje van zijn voorganger admiraal Michel Hofman. Maar wat hij precies wil en hoe hij het leger de volgende jaren zal inloodsen, daarover bleef hij bijzonder discreet.

Lees meer »