79-jarige vrouw gewond na aanrijding tijdens inhaalmanoeuvre in Oostduinkerke

Een 79-jarige vrouw is dinsdag in de vooravond gewond geraakt bij een verkeersongeval in Oostduinkerke.

Het verkeersongeval gebeurde dinsdagavond rond 17.40 uur in de Hof Ter Hillestraat in Oostduinkerke. Volgens de vaststellingen van de politiezone Westkust werd de 79-jarige vrouw tijdens een inhaalmanoeuvre door een wagen aangereden. De vrouw kwam ten val en raakte gewond aan het hoofd en de knie. De dame bleef wel bij bewustzijn maar had moeilijkheden met haar ademhaling.

De MUG van het ziekenhuis van Veurne was niet beschikbaar en daarom kwam de MUG-Heli van het AZ in Brugge overgevlogen. Die kon in de buurt landen. De vrouw kreeg de dringendste zorgen ter plaatse en werd uiteindelijk met de ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis. (JH)

The post 79-jarige vrouw gewond na aanrijding tijdens inhaalmanoeuvre in Oostduinkerke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Hawk Tuah-vrouw (23) doorbreekt stilte na wilde geruchten: “Mijn vader is helemaal niet boos”

De 23-jarige Hailey Welch, beter bekend als het Hawk Tuah-meisje, heeft een week na haar wereldberoemde video de stilte doorbroken. In haar eerste publieke interview maakt de jonge Amerikaanse korte metten met enkele wilde geruchten die de afgelopen dagen hardnekkig op sociale media circuleren. Ook onthult ze dat ze – sinds haar inmiddels legendarische woorden – de meest absurde aanbiedingen

Lees meer »

Gemiddelde studentenjob verdient 2.100 per jaar

Wie een studentenjob doet, verdient daar op jaarbasis gemiddeld 2.100 euro netto mee. Studentenjobs zijn populair: veertig procent van wie ervoor in aanmerking komt, doet het. Bij kotstudenten ligt dat cijfer zelfs nóg hoger. Daar is het bijna de helft. Dat blijkt uit onderzoek van MyFamily, de uitbetaler van kinderbijslag. “Maar de focus moet op studeren blijven”, klinkt het.

Lees meer »

Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen”

Een 49-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 25 maanden cel gekregen voor een resem diefstallen aan de kust en in Antwerpen. Salah B. schuwde het geweld niet. Het parket had achttien maanden cel gevorderd.
The post Illegaal krijgt 25 maanden cel voor hele resem diefstallen aan de kust: “Hij kampt met mentale problemen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“De perceptie rond de VAR zit verkeerd”: expert Werner Helsen neemt het op voor nieuwe technologie

De 3D-muur en chip in de bal zorgen voor nieuwe technologische snufjes op dit EK, al blijven de meningen verdeeld. Voor de ene haalt het de charme weg, voor de andere is het een stap in de goede richting. Sportwetenschapper en VAR-expert Werner Helsen (64) behoort tot het tweede kamp en duidt de nieuwe technologische mogelijkheden. “De meetfouten zijn verminderd,

Lees meer »