Woede in Rusland over het teleurstellende verloop van oorlog groeit, hardliners eisen dat Poetin meteen ingrijpt

De Russische elites zijn angstig en ongerust omdat de situatie in Rusland weinig rooskleurig oogt. De roebel verzwakt. De schok van de mislukte Wagneropstand moet nog wegebben. En de woede over het teleurstellende verloop van de oorlog in Oekraïne groeit niet alleen onder de elites, maar ook binnen de veiligheidsdiensten. Hardliners eisen het ontslag van twee sleutelfiguren binnen het Kremlin en willen dat de oorlog agressiever wordt gevoerd.

Meer krantenkoppen in België

Vrouw doodgestoken in portaal bij woning Amsterdam

Een vrouw is vanochtend iets voor 10.00 uur doodgestoken in een trapportaal bij een woning in Amsterdam, meldt de politie. Dat gebeurde in de straat Hagenau in Amsterdam-Noord. Een 22-jarige Amsterdammer is aangehouden en wordt gehoord, nog onbekend is wat zijn relatie met de vrouw is.

Lees meer »

Ondanks schadeclaim van 156 miljoen euro: Netflix biedt aanzienlijk bedrag voor nieuwe show van ‘Baby Reindeer’-maker

Netflix heeft door de reeks ‘Baby Reindeer’ al een aanklacht van maar liefst 170 miljoen dollar (ruim 156 miljoen euro) aan zijn been, maar daar lijkt de streamingdienst zich niets van aan te trekken. Bovendien willen zij dat de maker van de reeks, over een barman die gestalkt wordt door een oudere vrouw, een nieuwe show maakt. Dat meldt ‘The

Lees meer »

Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien?

Op zaterdag 29 juni, omstreeks 22.30 uur, verliet de 85-jarige Michel Lion zijn woning gelegen in de Zeelaan in Koksijde. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
The post Wie heeft Michel Lion (85) uit Koksijde gezien? appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen Zandvoorde

Op 12, 13 en 14 juli is er in Zandvoorde door de plaatselijke Zwaantjes Roller Club de 56ste editie van de Flanders Grand Prix van Vlaanderen inline-speedskating. Er is in dat weekend ook de Cadet Challenge, het officieuze Europees kampioenschap voor die leeftijd. Vier leden van ZRC nemen eraan deel.
The post Vier Zwaantjes verdedigen de tricolore in eigen

Lees meer »

Anderlecht moet eerste competitiematch tegen STVV achter gesloten deuren spelen

Anderlecht zal het tijdens de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen, op 27 juli thuis tegen STVV, zonder de steun van de fans moeten doen. Paars-wit moet die match namelijk achter gesloten deuren afwerken als straf voor het stilgelegde bekerduel tegen Standard van vorig seizoen. Anderlecht zou bij het BAS beroep kunnen aantekenen, maar heeft beslist dat niet te doen.

Lees meer »

LG en Ferm Pittem belonen hun mantelzorgers

Naar aanleiding van de Dag van de Mantelzorg zetten de besturen van Ferm en Landelijke Gilde van Egem hun leden, die zelf de zorg voor een familielid of vriend op zich genomen hebben, in de bloemetjes.
The post LG en Ferm Pittem belonen hun mantelzorgers appeared first on KW.be.

Lees meer »

Terwijl de ene zeer meegaand is, staat de andere op de rem: hierover zullen de gesprekken van De Wever met zijn toekomstige coalitiepartners gaan

Preformateur Bart De Wever (N-VA) zal een weekend lang een-op-eengesprekken voeren met zijn toekomstige coalitiepartners, onder meer over de begroting. Hij moet nog altijd een manier vinden om de socialisten over de streep te trekken. Maar waar zullen die gesprekken met de verschillende partijen precies over gaan? Een overzicht.

Lees meer »