Nergens zonder weg in Vilvoorde

22:04 Verdwalend in eigen land kijkt Rik Van Puymbroeck naar wat verwondert en soms overdondert.

Meer krantenkoppen in België

Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt

Een 37-jarige man uit Nieuwpoort riskeert een effectieve celstraf van zes maanden nadat hij een vrijwillig brandweerman aanviel op de kerstmarkt. Hij sloeg de man een hersenschudding. K.D., die al 21 veroordelingen op zijn palmares heeft, minimaliseerde de feiten. “Hij had me eerst uitgedaagd”, klonk het.
The post Agressor (37) slaat brandweerman hersenschudding op kerstmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

AZ Sint-Lucas Brugge stuurt ziekenhuismateriaal naar het front in Oekraïne

Donderdagochtend heeft een team van het Brugse AZ Sint-Lucas in haar depot in de Legeweg in Oostkamp overtollig maar nog bruikbaar ziekenhuismateriaal in een vrachtwagen geladen, met bestemming Oekraïne. Het initiatief komt van twee Oekraïense verpleegkundigen die in het Brugse ziekenhuis werken. De brancards en het orthopedisch materiaal worden volgende week naar het front gestuurd.
The post AZ Sint-Lucas

Lees meer »

Bart doet dochter tickets voor Taylor Swift cadeau, zij maakt voorbereidende cursus: “Ik wist niet dat het zo complex was”

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift is momenteel bezig aan een tour door Europa. Binnenkort gaan ook Bart en Merel De Waele uit Gent kijken. Het is een cadeautje voor dochterlief, maar zij wil geen mal figuur slaan met haar vader aan haar zijde. En dus ontwierp Merel een PowerPoint, een spoedcursus Taylor Swift. VTM NIEUWS ging kijken hoe goed papa

Lees meer »

De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd”

Tijdens het weekend van 12 tot 14 juli is Snellegem weer in de ban van de middeleeuwen. En dat weekend is er maar één Johan echt belangrijk, namelijk De Rode Ridder. Die legendarische stripfiguur viert immers zijn 65-jarig bestaan tijdens het middeleeuws festival.
The post De Rode Ridder viert verjaardag op middeleeuws festival: “Met heuse lookalike-wedstrijd” appeared first on

Lees meer »

“Crimineel!”: Spaanse pers spreekt schande over fout Kroos op Pedri, die kruis mag maken over verdere EK

Slechts zeven minuten stond Pedri op het veld in Spanje – Duitsland. Zwaar onderuit geschoffeld door Toni Kroos, moest de middenvelder al huilend naar de kant in de kwartfinale van het EK voetbal. De Spaanse online media spreken met schande over de ingreep van Kroos die niet eens geel opleverde. Met een interne laterale verstuiking van zijn linkerknie, is het

Lees meer »

Ostend Beach Festival is klaar voor jubileumeditie

Op het Klein Strand in Oostende is de opbouw volop bezig voor Ostend Beach Festival op 12, 13 en 14 juli. Na 15 jaar is de ploeg al goed op elkaar ingespeeld en loopt de voorbereiding gesmeerd. We blikken al even vooruit met organisatoren Jan Mortelmans en Kevin Beirens.
The post Ostend Beach Festival is klaar voor jubileumeditie appeared

Lees meer »

Bouchez kroont zich tot MR-koning

18:55 Het ijzer smeden als het heet is. Dat deed Georges-Louis Bouchez door de voorzittersverkiezingen bij de MR te vervroegen. Hij is de enige kandidaat, zoals ook Conner Rousseau bij Vooruit de enige kand…

Lees meer »

Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs

Op zaterdag 6 juli vindt in het lokaal dienstencentrum Patria de derde editie van de verzamelbeurs plaats. Het evenement is een organisatie van biljartclub De Patriavrienden.
The post Biljartclub De Patriavrienden organiseert verzamelbeurs appeared first on KW.be.

Lees meer »